Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio je pobjedu

Evo kako je Mourinho 'luđački' proslavio pogodak Chelseaja

Jose Mourinho
Foto: Screenshot
27.04.2014.
u 18:17

Jose Mourinho ustao je s klupe, istrčao iz svog prostore te s rukama u zraku i uz glasan vrisak proslavio pogodak

Igrala se sudačka nadoknada utakmice između Liverpoola i Chelseaja, a gosti su izveli brzu kontru koju je Brazilac Willian pretvorio u pogodak. Bila je točka na i Chelseajeve pobjede na Anfieldu, a taj pogodak oduševio je trenera londonske momčadi.

Jose Mourinho ustao je s klupe, istrčao iz svog prostore te s rukama u zraku i uz glasan vrisak proslavio pogodak. Snimka njegova slavlja brzo se proširila društvenim mrežama.

>>Mourinho zakomplicirao bitku za naslov, Chelsea slavio na Anfieldu!

Komentara 5

BS
bstrabi2
18:24 27.04.2014.

Ovo što igra celzi.Je anti nogomet.Nije opče za gledat.I dosadan.Tako je nekad Italija igrala.Bunker sistem.Dok nije naletela na znalce.I onda više ne igraju tako.Atletiko če njih i u Londonu pobjedit.Jer će igrat na jedan gol....

UM
umnjak
20:53 27.04.2014.

Chelsea ubija Premijer ligu kao najpopularniju!

MA
magnum2013
12:59 28.04.2014.

Što je za normalne ljude zadovoljstvo zbog pobjede za neke novinare je to "luđačka" proslava pobjede. Prije utakmice ste napisali da je ŠOKIRAO javnost kako će Liverpulu suprotstvaiti momčad sa rezervama jer mu je oćito važno igranje i LP. Dokazao je da je znalac , a "stručni" komentatori ipak moraju svoje komentare ostaviti za neke druge prilike. Svojim igračima sam uvijek govorio da se za ljepotu igre nikad ne dobijaju bodovi. Kad želiš dobro raditi i zaraditi broje se bodovi. Tako sam kao igrač mislio, a kao trener van granica lijepe naše, gdje caruje kapital i poštena boreba za svaki bod, pokušao prenjeti na druge. Pedeset godina sam se održao u nogometu, a oćito se takav način razmišljanja cijenio. Nisu ih interesirali komentari na portalima već bodovni saldo. Kad tako počnemo razmišljati u HR riješiti ćemo se neplatiša , prevaranata i prodavaća magle. Puna kasa i poštena borba biti će nagrađena punim tribinama, a ove farse od nogometnih predstava na travnjacima premalo vrijede.Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije