Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dio velikog projekta

Englezi mogu samo sanjati: Ne možemo ni zamisliti momčad bez njega

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.02.2017.
u 22:39

Perišića, koji je ove sezone upisao sedam golova i šest asistencija u svim natjecanjima, u svojim redovima žele vidjeti Chelsea, Manchester United i Liverpool

Milanski Inter nema namjeru ovog ljeta prodati Ivana Perišića (28), istaknuo je sportski direktor kluba Piero Ausilio komentirajući interes tri engleska velikana za hrvatskog reprezentativca, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

 Perišića, koji je ove sezone upisao sedam golova i šest asistencija u svim natjecanjima, u svojim redovima žele vidjeti Chelsea, Manchester United i Liverpool.

- Perišić je dio velikog projekta i ne želimo prodavati naše najbolje igrače. Ne možemo ni zamisliti Inter bez njega, a mislim da ni Perišić nema namjeru otići - kazao je Ausilio.

Perišić je stigao u Inter u ljeto 2015. iz njemačkog Wolfsburga, a vrijednost transfera bila je 16 milijuna eura. Ugovor s Interom veže ga do ljeta 2020. godine, ali zbog odličnih igara u talijanskom klubu i dresu hrvatske reprezentacije posljednjih godinu dana često se pojavljuju medijska nagađanja o odlasku u englesku ligu.

>>Perišić na piku! Dobio je peti crveni karton u karijeri

>>Perišić je vrhunska klasa, već ga vidim kod Mourinha u Unitedu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije