Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno u Europi

Eduardo: Puno sam dao za reprezentaciju, ali više neću igrati za Hrvatsku

eduardo
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.07.2015.
u 16:40

- Flamengo će mi uvijek ostati u srcu, ali moj ugovor je trajao još pola godine i s obzirom na situaciju, odlučio sam otići.

Eduardo da Silva ponovno trese mreže na europskim travnjacima. Bivši hrvatski reprezentativac nedavno je napustio Flamengo i vratio se u Šahtar, a jučer je protiv Volina zabio i prvi gol. Igrao je posljednjih 20 minuta i u sudačkoj nadoknadi postavio konačni rezultat.

- Flamengo će mi uvijek ostati u srcu, ali moj ugovor je trajao još pola godine i s obzirom na situaciju, odlučio sam otići. Šahtar je klub kojeg dobro poznajem i morao sam iskoristiti priliku koja mi se ukazala, rekao je Dudu za brazilske medije te rekao da zasada ne razmišlja o još jednom povratku u brazilsku ligu.

Jedna od tema bila je i reprezentacija Hrvatske.

- Nakon SP-a sam od Flamenga tražio nekoliko slobodnih dana da riješim neke privatne stvari u Hrvatskoj, a tada sam se oprostio od reprezentacije. Unatoč povratku u Europu mišljenje nisam promijenio. Puno sam dao za reprezentaciju, a ta priča za mene je sada gotova, rekao je Dudu.

>>Eduardo da Silva zabio prvi gol od povratka u Europu

Komentara 11

GA
Galeb1530
17:31 24.07.2015.

Dao si neizmjerljivo puno i to smo znali cijeniti i cijeniti cemo zauvijek. Nadam se da i ti cijenis i da ces i dalje cijeniti sve sto smo mi tebi pruzili/uzvratili: postovanje, naklonost, simpatije, ljubav... Ljudina si bio i ostao. To ne prolazi nezapazeno!

MH
mrtav-hladan
19:40 24.07.2015.

Da si ostao u brazilu naganjo bi loptu po nekoj livadi i nitko za tebe nebi nikad čuo

MA
manuutd
18:00 24.07.2015.

Hrvatska je dala za tebe i Zdravko Mamic..sa 16 godina te udomio, odveo u Ljubljanu na operaciju gležnja, tko mu je garantirao da ce biti nesto od tebe..Slao novac u brazil tvojoj mnogrobrojnoj obitelji..Srami se dudu a, sta drugo imocekivati od Brazilca koji vise nije gladan???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije