Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrači u PSG-u

Cavani: Ibrahimović i ja nismo prijatelji

Edison Cavani, Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
06.04.2015.
u 15:55

- Bilo mi je teško u prošlosti, ali sada sam pronašao svoje mjesto u momčadi. I navijači su uvijek bili korektni prema meni, zaista su sjajni

Edison Cavani odigrao je jučer 70 minuta za PSG protiv Marseillea, a nakon što je izlazio iz igre 'zakačio' se s trenerom Laurentom Blancom. Francuski mediji pišu kako se bliži njegov odlazak iz kluba te da će vjerojatno na ljeto otići iz Pariza. A urugvajski napadač nije u dobrim odnosima ni s glavnom zvijezdom kluba Zlatanom Ibrahimovićem.

- Teško mi je govoriti o našem odnosu. Obojica imamo jak karakter i želimo igrati na istoj poziciji, ali moramo se poštivati. Ne možemo svi biti prijatelji, ali međusobno poštovanje mora postojati, rekao je Cavani.

Iako se piše da odlazi, on to demantira.

- Bilo mi je teško u prošlosti, ali sada sam pronašao svoje mjesto u momčadi. I navijači su uvijek bili korektni prema meni, zaista su sjajni, rekao je Cavani.

>>Marseille izgubio utakmicu prvenstva - PSG se vratio na prvo mjesto!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije