Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Edin slijepi'

Edin Džeko je najveće razočaranje Serie A!

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
25.12.2015.
u 12:25

Novinar ESPN-a kao najveće iznenađenje ističe Fiorentinu, ali dodaje da daleko od njih nisu ni Sassuolo, Atalanta i Empoli.

Gonzalo Higuain najbolji je igrač, Miranda najbolje pojačanje, a Edin Džeko najveće razočaranje Serie A, u analizi prvog dijela talijanskog prvenstva tvrdi novinar ESPN-a James Horncastle.

"Džeko je zabijao u pobjedama nad Juventusom i Laziom te u porazu od Barcelone u gostima, ali bh. napadač je za Romu trebao biti ono što je za ovaj klub bio Gabriel Batistuta u sezoni 2000./01. kada su posljednji put osvojili naslov. Džeko je postao više renomiran po promašajima nego po golovima, a postigao je tri gola u ligi. Navijači su ga počeli zvati "Edin Cieco" (Edin slijepi). Bivši napadač Manchester Cityja nije promašaj poput Juventusovog Hernanesa ili Fiorentininog Marija Suareza koji je plaćen 15 milijuna eura Atleticu, ali se puno više očekivalo od Džeke, kao i od Geoffreya Kondogbije koji je u Inter stigao iz Monaca za 30 milijuna eura", piše Horncastle.

Novinar ESPN-a kao najveće iznenađenje ističe Fiorentinu, ali dodaje da daleko od njih nisu ni Sassuolo, Atalanta i Empoli.

Najbolja utakmica je ona odigrana između Napolija i Intera 30. studenog koju su domaćini dobili 2:1.

Za kraj je Horncastle istaknuo da očekuje uzbudljivo prvenstvo do kraja u nadi da scudetto ne ode u Torino ili Milano.

"Romantičari bi htjeli da naslov uzme Napoli koji na to čeka još od Maradone. Bilo bi osvježavajuće kada ne bi naslov otišao u Torino ili Milano, koje je posljednji put zaobišao 2002., kada Roma uzela naslov", napisao je Horncastle uz dodatak:

"Ako i Juventus uzme peti naslov u nizu, za razliku od ostalih, ovaj neće biti nakon dosadnog prvenstva."

>>Spezia s petoricom Hrvata u sastavu šokirala Romu u kupu

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
17:13 25.12.2015.

Problem je u glavi , ne u nogama . Svi strijelci su prolazili kroz ovakve faze , pa i nas Mandzo. Nekad nece pa nece, a nekad lopta sama ulazi u gol . Dobar trener treba da mjenja napadaca cim promasi prvi zicer ili pogodi vratnicu .

SL
shooshko.luka
22:02 25.12.2015.

Dzeko je uvijek bio drvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije