Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE POKAZAO

Edin Džeko ipak na izlaznim vratima, Roma ga se želi riješiti

Edin Džeko
Reuters/Pixsell
28.04.2016.
u 12:06

Sportski direktor Sabatini pokušat će ga prodati u Njemačku ili Englesku gdje je cijenjen.

Edin Džeko na kraju sezone odlazi iz Rome, barem tako navode talijanski mediji. Nakon samo jedne sezone u Italiji, na izlaznim je vratima.

Kapetan bosanskohercegovačke reprezentacije na Olimpico je došao iz Manchester Cityja u ljetnom prijelaznom roku 2015. godine, ali svoj dolazak nije opravdao. Sportski direktor Sabatini pokušat će ga prodati u Njemačku ili Englesku gdje je cijenjen, tvrdi portal Calciomercato.

Napadač Rome u siječnju je dobio ponudu iz Kine, a za njegovo dovođenje interes su pokazali Borussia Dortmund, West Ham, Bešiktaš i Fenerbahče.

>> Edin Džeko je predivna osoba i uvijek će biti u mojim planovima

Komentara 3

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:28 28.04.2016.

Ima sve za vrhunskog nogometaša OSIM srca!!Fali mu agresivnost ...on je jednostavno dobar dečko!On je daleko ispred primjerice Lewandowskog ali poljak je ,,prlljav ,,igrač i zato je na cijeni!Šteta!!!!!!

DO
dommar36
13:40 28.04.2016.

dodji u dinamo :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije