Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan igrom

Džeko: Sad se već pripremamo za veliki okršaj s Liverpoolom

Edin Džeko
Reuters (Ilustracija)
19.08.2014.
u 08:40

- Klub se dobro pojačao, jači smo i još možemo napredovati. Samo treba pričekati da se novi igrači priviknu na naš stil igre

Manchester City u nedjelju je pobjedom u gostima protiv Newcastlea krenuo u novu sezonu, a Edin Džeko odigrao je vrlo dobru utakmicu. Osim sjajne asistencije za Silvu, imao je još nekoliko dobrih akcija i zaradio pohvale engleskih medija.

- Od prve minute smo igrali vrlo dobro i mislim da smo kontrolirali utakmicu. Sretan sam zbog svog učinka, ali i zbog dobre igre cijele ekipe, rekao je Džeko pa nastavio:

- Ovo je tek početak. Bila je to važna pobjeda, ali do kraja sezone pet momčadi će se boriti za titulu. Bit će teško. Ali mi se već pripremamo za veliki susret protiv Liverpoola.

- Klub se dobro pojačao, jači smo i još možemo napredovati. Samo treba pričekati da se novi igrači priviknu na naš stil igre.

>>Edin Džeko postaje glavni igrač Cityja, potpisuje novi ugovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije