Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA

Eduardov četvrti gol u zadnje tri utakmice; Vukojević zabio na asistenciju Vide

Eduardo da Silva
Foto: PA/Pixsell
11.05.2014.
u 20:37

Eduardo da Silva zabio je drugoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Douglasa. Duduu je to četvrti gol na posljednje tri utakmice, a ukupno deveti u prvenstvu ove sezone.

Što je bliže Svjetsko prvenstvo u Brazilu, sve bolje vijesti dolaze iz Ukrajine. U pobjedi Šahtara 3:1 kod Zoryje treći gol za goste zabio je Eduardo da Silva. Hrvatski napadač zabio je drugoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Douglasa.

Duduu je to četvrti gol na posljednje tri utakmice, a ukupno deveti u prvenstvu ove sezone.

Stvari su za Šahtar krenule odlično već u 12. minuti kada je domaći igrač Ševčenko dobio crveni karton i skrivio jedanaesterac. Siguran realizator bio je Adriano. Isti je igrač zabio i u 29. minuti na asistenciju Ševčuka. Zorya je smanjio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena preko Ljubenovića.

Inače, Eduardo je igrao tek od 70. minuti, dok je Darijo Srna odigrao cijelu utakmicu.

Šahtar je tako osigurao deveti naslov prvaka.

Dinamo Kijev je kao domaćin pobijedio Mariupol 2:0, a prvi gol u 13. minuti zabio je Ognjen Vukojević na asistenciju Vide. Konačnih 2:0 postavio je Brown iz jedanaesterca u 81. minuti.

Inače, sve utakmice ukrajinskog prvenstva igrale su se bez prisustva publike.

 

>> Šahtar nakon produžetka u finale, Eduardo zabio iz slobodnjaka

Komentara 2

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:05 12.05.2014.

Svi iz Ukrajne natrag u dinamo naravno onaj iz Zagreba!!!!!

Avatar franioprvi
franioprvi
22:13 11.05.2014.

Bjezite iz Ukrajine , zar je njima tamo jos do nogometa ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije