Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi uz njega

Društvene mreže gore, navijači iz cijelog svijeta ujedinjeni: Sramota je što ste napravili Modriću!

Luka Modrić
Foto: Joma/UESyndication/PIXSELL
1/6
13.12.2016.
u 10:15

Navijačima iz cijeloga svijeta nije najbolje sjela činjenica da je Modrić još jednom zakinut

Cristiano Ronaldo sinoć je po četvrti put osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Portugalac je pobijedio ispred Lionela Messija i Antoinea Griezmanna.

Njegovo osvajanje nagrade sasvim je zasluženo jer je ove godine bio europski prvak i s klubom i s reprezentacijom, a ovo mu je bila šesta kalendarska godina u nizu u kojoj zabija 50 ili više golova.

U elitno društvo najboljih na svijetu ušao je i naš Luka Modrić koji se nalazi na 17. mjestu, ali navijači iz cijeloga svijeta uvjereni su da je hrvatski reprezentativac zaslužio bolji plasman. 

Zbog toga su se oglasili i na društvenim mrežama te proglasili ovaj izbor smiješnim. Donosimo vam neke od reakcija.

>>Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić među elitom!

 

 

 

 

 

Komentara 57

Avatar Idler 3
Idler 3
10:40 13.12.2016.

Modrić ni najbolji igrač na svijetu al definitivno jest med prvih 10 !!!

CU
cuvidus
11:30 13.12.2016.

1. Jadno je da se ne cijeni svoje. Pogledaj samo Francuze. Uzdižu Pogbu u nebesa iako svi znamo da bi ga Luka pojeo za doručak. 2. Je li itko od vas igrao veliki nogomet, je li itko probao igrati sredinu?u? Probajte pa onda sudite. Ja jesam s veteranima ito 10 min. Umro sam a lopte dotaknuo nisam. Zato shvatite da nemate blage veze o čemu govorite i sudite. Modrić je fenomen. Samo ne u Hrvatskoj.

DC
DC
14:13 13.12.2016.

Modric ce s Hrvatskom biti prvak svijeta u Rusiji za dvije godine... trebali smo i Euro osvojit ali na 'lopta nije htjela'. Koga je briga za ove glupe novinarske ankete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije