Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova funkcija

Dobio posao na Siciliji: Dario Šimić postao savjetnik gazde Palerma

Dario Šimić
Foto: Petar Glebov/ PIXSELL
1/7
02.12.2016.
u 21:08

Dario Šimić je postao dio tehničkog osoblja Palerma kao osobni savjetnik predsjednika - stoji u priopćenju kluba sa Sicilije, koji dosad još nije imao ovu funkciju

Dario Šimić, predsjednik Nogometnog sindikata, postao je član stručnog stožera talijanskog prvoligaša Palerma. Bivši vatreni bit će posebni savjetnik predsjednika Maurizija Zamparinija.

- Dario Šimić je postao dio tehničkog osoblja Palerma kao osobni savjetnik predsjednika. Nadamo se da će svojim sjajnim igračkim iskustvom pomoći našem klubu - stoji u priopćenju kluba sa Sicilije, koji dosad još nije imao ovu funkciju.

Palermo je ovaj tjedan promijenio trenera, Eugenio Corini naslijedio je Roberta de Zerbija. Gazda kluba Maurizio Zamparini, vlasnik trgovačkog lanca Emmezzeta, u posljednjih je šest godina promijenio 22 trenera.

Palermo je posljednjeplasirana momčad talijanske lige sa sedam poraza u nizu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije