Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvala euforiju

Prekrasna djevojka bivšeg Mandžina suigrača iznenadila poziravši gola

Malena Costa
Foto: Instagram
1/6
19.02.2016.
u 14:03

Manekenka je zahvaljujući izgledu ubrzo stekla mnogo obožavatelja

Španjolski nogometaš Mario Suarez u zimskom prijelaznom roku prešao je iz Fiorentine u Watford, no u posljednjih mjesec dana mnogo više prašine na Otoku podigla je njegova atraktivna djevojka – Malena Costa.

Manekenka je zahvaljujući svom izgledu ubrzo stekla mnogo obožavatelja, a kad ih je na Instagramu "prikupila" 200 tisuća, odlučila ih je iznenaditi fotografijom na kojoj je pozirala bez odjeće. Naravno, to je izazvalo euforiju fanova i lavinu komplimenata za 27-godišnju Španjolku.

Dodajmo kako je Suarez, dok je igrao u Atletico Madridu, dijelio svlačionicu s hrvatskim napadačem Marijem Mandžukićem dok je u Fiorentini nastupao s Nikolom Kalinićem, Milanom Badeljom te Antom Rebićem.

>>Najseksepilnija skijašica svijeta prvi put skinula sve sa sebe i oduševila obožavatelje

 

Komentara 3

ZE
zeljkofukic
14:37 19.02.2016.

da ne bi netko krivo shvatio, drage su mi gole žene, ali Večernji nikad nije bio novina u kojoj se u sportskoj rubrici ovako nešto objavljivalo, pa tko je uništio ove nekad odlične novine? pa znamo svi di možemo naći golotinju koja je puno bolja od ove.

DU
Deleted user
19:55 19.02.2016.

Koga je iznenadila? Novinara??

Avatar Abcda
Abcda
16:09 19.02.2016.

Lipsa je nasa Josipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije