Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLAVNA BROJKA

Dinamo nikad u povijesti nije igrao pred ovako malo gledatelja

Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
14.12.2014.
u 19:30

Maksimir je posjetilo 710 navijača! Dosad ih nikad nije bilo manje od tisuću na nekoj službenoj utakmici

Plavi su na jesenskom oproštaju, u otužnome ozračju pred samo 710 gledatelja, svladali Slaven Belupo (3:2) i to je brojka koja treba zabrinuti jer očito je da se ruše negativni rekordi.

Nikad dosad Dinamo nije igrao službenu utakmicu pred manje od tisuću gledatelja i ovaj je negativni rekord gadno zapekao svakoga kome je stalo do maksimirskog kluba.

Ovo je prvi put nakon 22 godine da je Dinamo prvenstvenu jesen završio bez poraza, upisao je 15 pobjeda i četiri remija, ali tužno da to dolazi proslaviti jako mali broj navijača.

Prilika za iskupljenje ili rušenje ovog rekorda imat će navijači 7. veljače, kad starta drugi dio prvenstva. Prvenstva u kojem modri imaju deset bodova prednosti ispred Rijeke, ali i utakmicu više.

>> Dinamo najbolju domaću jesen u povijesti proslavio pobjedom protiv Belupa

Komentara 49

MP
marko.polo.33046
21:10 14.12.2014.

I tih 710 je došlo iz Koprivnice....

DU
Deleted user
19:41 14.12.2014.

Maknut Mamica,pustit nase dečke da igraju,na krenut iz nule,memoriju bit prvi,i da vidis,Maksimir bi bio mali za Zagrebačku publiku!

Avatar Piruška
Piruška
20:16 14.12.2014.

Kakav to čovjek moraš biti da uništiš sveto ime Dinamo a i dalje prodaješ muda pod bubrege ! Mamiću generacije će te pamtiti po praznom Maksimiru !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije