Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RB SALZBURGA:

Dinamo je vrlo talentirana momčad, ali pod pritiskom su zbog situacije

Salzburg - Dinamo
Reuters (Ilustracija)
04.11.2014.
u 20:37

- U Zagrebu moramo biti potpuno koncentrirani i taktički ekstremno disciplinirani - rekao je Adolf Hutter.

Trener Red Bull Salzburga Adolf Hutter miran je prije utakmice s Dinamom i ništa ne želi prepustiti slučaju. Svjestan je da gorak okus izostanka iz Lige prvaka ove sezone može ispraviti samo uspjesima u Europskoj ligi. U domaćem prvenstvu ionako neće imati većih problema u obrani titule.

- U Zagrebu moramo biti potpuno koncentrirani i taktički ekstremno disciplinirani. Hrvatska momčad je vrlo talentirana i pod pritiskom je zbog trenutne situacije u skupini. Njima je pobjeda imperativ - rekao je Hütter i nastavio:

- Ulmer i Leitgeb se vraćaju nakon ozljeda, vjerojatno i Bruno, a svi oni su nam jako važni zbog našeg stila igre. S Alanom će to biti utrka s vremenom.

Alan je prije nepuna dva tjedna Dinamu zabio tri gola u 4:2 pobjedi pa je to vrlo dobra vijest za modre. Veznjak Christoph Leitgeb je u Austriji protiv hrvatskog prvaka odigrao 82 minute.

- Naš cilj je pobijediti u Zagrebu i osigurati prolazak u nokaut fazu. Mislim da će to biti vrlo tijesna utakmica, morat ćemo biti agresivni i dobro se braniti - izjavio je Leitgeb.

>> 'Više ne razmišljam o odlasku, niti ovisim o ishodu utakmice protiv Austrijanaca'

Komentara 2

BI
billynik
23:11 04.11.2014.

Glatko će izgubiti u Zagrebu, Dinamo ne može ponoviti onako lošu igru.

MN
Mar....nac
03:09 05.11.2014.

Igrat ce Salzburg na kontre.Ako Dinamo da pogodak u prvih 20 minuta ,gotovi su. naprijed plavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije