Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VJERUJE NOVINARIMA

Dimitar Berbatov napravio intervju... sa samim sobom!

Dimitar Berbatov
Foto: Facebook
26.01.2016.
u 20:43

'Mediji izvještavaju laži o meni i zato sam odlučio napraviti ovakav intervju.'

Bugarski nogometaš Dimitar Berbatov osebujan je lik, a to znaju svi koji su imali prilike svjedočiti njegovim igrama, ali i događajima van nogometnih travnjaka. Nije se smirio niti u Grčkoj gdje igra za PAOK pa se odlučio napraviti intervju... sa sobom! Sve je objavio na Facebook profilu.

- Donosim vam intervju s Dimitrom Berbatovim, napravljenim od strane novinara Dimitra Berbatova - počeo je bugarski nogometaš pa krenuo:

Bok, kako se osjećaš?

- Ne baš najbolje, izgubili smo od AEK-a i dobio sam crveni karton. Prvi u karijeri.

Jesi li zaslužio crveni karton?

- Jesam, bilo je opravdano. Držao me za dres i naljutio sam se pa ga udario...

Ali to nije razlog za udariti nekoga!

- Slažem se, ali izgubio sam živce...

Pa zašto si bio toliko nervozan?

- Jer sam sjedio na klupi dok je AEK vodio, a doveli su me ovdje da bih igrao u ovakvim utakmicama i donosio razliku. Umjesto toga sam bio na klupi, nisam ništa mogao i kad sam ušao sam ostao u tom lošem raspoloženju.

Posljedica njegova ponašanja su tri utakmice zabrane igranja, zbog čega će biti još nervozniji. Ali nije s tim stao u "intervjuu".

Neki mediji izvještavaju o tome da više ne želiš igrati za PAOK.

- To nije istina, a upravo zato i dajem intervju samo tebi, drugi pišu laži i prenose nešto što nisam rekao ili nešto što uopće ne mislim i ne osjećam. Ali istina je i da ne osjećam užitak u sjedenju na klupi i u takvim sam trenucima tužan i ljut. Želim igrati, mogu pomoći klubu svojim igrama i pokazati sve što sam pokazivao kroz cijeli karijeru.

Iako sve ovo može biti simpatično i smiješno neutralnim promatračima ili obožavateljima lika i djela Dimitra Berbatova, treneru Igoru Tudoru sve ove poruke neće biti ni najmanje smiješne.

>> Berbatov: Ne birajte me više za najboljeg nogometaša

 

Interview with Dimitar Berbatov, conducted by journalist Dimitar Berbatov..JDB: Hi, How are you feeling..DB: Hi. I am...

Posted by Dimitar Berbatov on Tuesday, January 26, 2016

Komentara 3

HC
horatio.caine
22:21 26.01.2016.

Marlboro Man

ZZ
zzazz
21:59 26.01.2016.

Hahahahahahha legenda :D

21
215794
06:51 27.01.2016.

Ma bravo zelio bih da to isto napravi Mamic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije