Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener Atletica

Diego Simeone: Baš sam bijesan zbog Marija Mandžukića!

Diego Simeone
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
10.06.2015.
u 11:27

– Bilo bi fantastično imati u momčadi igrača poput Carlosa Teveza. Kada bismo njega doveli, bilo bi to idealno!

Diego Simeone, trener Atletica, dao je veliki intervju za AS. Osvrnuo se na cijelu sezone, a ono što je nama najviše zanimljivo njegove su opservacije vezane uz napadačku igru jer tamo igra hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

– Prošle sezone Diego Costa zabio je 28 golova u prvenstvu, a David Villa 12. U ovoj sezoni imali smo sličan učinak, Griezmann je postigao 22 gola, a Mandžukić 12, tako da nije u tome problem. Drugdje smo imali problema. Primjerice, Raul Garcia nije uspio ponoviti prethodnu sezonu, Torres je zabio tri gola, Arda dva, Koke dva... Želim reći da Mandžukić i Griezmann nisu imali pratnju drugih, nisu bili raspoređeni golovi.

Hoće li Torres ostati?

– Razmotrit ćemo tu opciju, on pozitivno djeluje na momčad, voli ovaj klub. Njegova brzina nam dobro dođe i on se uvijek trudi dati najbolje od sebe.

A što mislite o Mandžukiću?

– Znate što mi je? Bijesan sam zbog njega! On je veliki igrač i jako dobar momak, a zbog ozljede nije mogao zabiti gol od veljače. Tada sam mu govorio: "Moraš srušiti rekord iz Bayerna kada si zabio 28 golova". Nažalost, nije bilo moguće. U posljednjem kolu bio je ozlijeđen, a sam mi je poslao poruku i pitao me može li s nama na put da bude sa suigračima. To najviše govori o tome kakva je osoba, pun hvale bio je Simeone za Mandžu.

Spominje se da bi u Atletico mogao doći Tevez, a Simeone nije pričao sa sunarodnjakom.

– Osobno nisam razgovarao s Tevezom, ali znam da naš sportski menadžment jest. Bilo bi fantastično imati u momčadi igrača poput Carlosa Teveza. Kada bismo njega doveli, bilo bi to idealno!

Vjerojatno će ove riječi trenera Atletica ohrabriti Marija koji sada zna da Simeone stoji iza njega, iako su se baš danas javili Englezi koji tvrde da imaju ekskluzivu i da je Hrvat na korak do prelaska u Manchester United.

>>Mandžukić jako blizu prelaska u Manchester United!

>>U Varaždinu bez 'za dom spremni'. Kovač: Mandžo je radio za cijelu momčad

Komentara 13

PA
Paket
11:48 10.06.2015.

Simeone, ti si kriv što nije zabio od veljače. Kad je bio u najboljoj formi ti si ga počeo stavljati na klupu i ubacivati Torresa! ozljeda je bila kasnije, ona je samo pogoršala stanje

MA
Maxi73
13:05 10.06.2015.

Kakav zbunjujući naslov.

Avatar tetina
tetina
15:01 10.06.2015.

Koji naslov I ne profesionalizam... iskrivljujete rijeci covjeka koji je pohvalio nasega Mandzu. ..kako vas samo nije sram...sve ovako iakrivljujete..vam je krivo sto nije po pljuvao Mandzu jel da. . vi bi voljeli da je tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije