Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFINITIVNO ODLAZI

Di Maria ne igra protiv Atletica, Ancelotti ga više ne tretira kao igrača Reala!

'Referee Howard Webb (R) gestures while Angel Di Maria of Madrid argues during the Champions League semi-final first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in M
'Andreas Gebert/DPA/PIXSELL'
22.08.2014.
u 18:53

Čeka se završetak posla s Manchester Unitedom.

Angel di Maria neće nastupiti za Real Madrid u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Atletico Madrida, što je znak da će uskoro napustiti klub. Među zainteresiranima bila je čak i Barcelona!

Ponudili su 60 milijuna eura, ali ih je Real glatko odbio. Ne žele takvu klasu prodati konkurenciji, u obzir dolazi samo transfer u inozemstvo. Kako god, Carlo Ancelotti neće računati na njega i od toga će najviše profitirati Atletico.

- Čim je Di Marija ušao na teren, situacija na terenu odmah se promijenila. Kako i ne bi kada im je on najbolji igrač - rekao je nakon susreta Diego Simeone i time malo provocirao velike gradske rivale.

Ipak, najizglednije je da Di Maria odlazi u Manchester United, koji će platiti oko 80 milijuna za transfer i još oko 40 milijuna za plaću Argentincu do 2018. Ukoliko se taj transfer obistini bit će zanimljivo vidjeti hoće li nakon skupih Teveza i Verona na Old Traffordu jedan Argentinac igrati na razini koja se od njega očekuje. Isto vrijedi i za Marcosa Roja, koji je stigao iz lisabonskog Sportinga za 20 milijuna eura i Nanija.

>> Senzacija na pomolu: Barca nudi 60 milijuna eura za Di Mariju!?

Komentara 1

LA
LacoLaco
05:21 23.08.2014.

Ovi u Realu nisu bas per tu s pameti. Kupili Jamesa, a nece Di Maria??? Kad bi bar otisao u Barcelonu ili ako ga ne puste da ga Atletico kupi. Real ce ove godine (sezone), po mom misljenju biti dosta neuspjesniji od prosle, usprkos "pojacanju".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije