Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN POSAO

Dejan Lovren prelazi u Liverpool za 28 milijuna eura!

Lovren United (1)
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
25.07.2014.
u 19:08

Bit će to već treći igrač koji je otišao u Liverpool iz Southamptona, prije njega klub su napustili Adam Lallana (31,5 milijuna eura) i Rickie Lambert (5,5 milijuna eura).

Saga oko prelaska Dejana Lovrena vjerojatno je došla svome kraju i to na radost našeg reprezentativca jer bi ove dane trebao postati nogometaš Liverpoola, objavio je BBC!

Redsi će za njegove usluge platiti čak 28 milijuna eura, što Southamptonu nije ni najmanji problem jer platili su ga čak tri puta manje Lyonu!

Bit će to već treći igrač koji je otišao u Liverpool iz Southamptona, prije njega klub su napustili Adam Lallana (31,5 milijuna eura) i Rickie Lambert (5,5 milijuna eura). Računica je jasna, samo od Liverpoola je Southampton zaradio 65 milijuna eura.

>> Koeman: Nismo dobili novu ponudu Liverpoola za Lovrena

Komentara 6

Avatar Topgen
Topgen
20:52 25.07.2014.

Bit ce uskoro najbolji obrambeni igrac na svijetu. 28 milijuna za stopera , svaka cast.

VI
virkom
21:49 25.07.2014.

Ostavimo igru u reprezentaciji po strani. Po tome tko za našu reprezentaciju igra trebali smo barem 1/4-finale igrati. Reprezentacija je problem za sebe i nije pokazatelj kvalitete igrača (o tome je već dovoljno razglabano). Lovren je i lani bio jedanan od najboljih obrambenih igrača u Engleskoj. Ne daje Liverpool zabadava toliko novaca za njega. Drago mi je, a oni kreteni iz Lyona neka se povuku za onu stvar svaki puta kada ga vide u crvenom dresu! SUPER!

Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:50 25.07.2014.

Svaka čast mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije