Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SIN RATA'

Šuker napisao predgovor u knjizi o Modriću i usporedio ga s trojicom čarobnjaka

Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
05.04.2016.
u 15:01

"Tijekom moje međunarodne karijere imao sam privilegiju igrati s tri čarobnjaka – Zvonimirom Bobanom, Robertom Prosinečkim i Aljošom Asanovićem. Kažem to zato što je upravo Luka Modrić njihov zasluženi nasljednik u hrvatskom nogometu", napominje Šuker.

Španjolski sportski novinari Vicente Azpitarte i Jose Manuel Puertas napisali su knjigu o trofejnom hrvatskom nogometašu Luki Modriću, njegovu odrastanju te putu k Real Madridu. U Madridu je protekloga tjedna predstavljena knjiga "Luka Modrić: Sin rata", a predgovor knjizi napisao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, piše HNS.

"Hrvatska ima dugu povijest kreativnih, inteligentnih i tehnički briljantnih veznih igrača. Tijekom moje međunarodne karijere imao sam privilegij igrati s tri čarobnjaka – Zvonimirom Bobanom, Robertom Prosinečkim i Aljošom Asanovićem. Kažem to zato što je upravo Luka Modrić njihov zasluženi nasljednik u hrvatskom nogometu. Znam da je Zvonimir Boban jedan od njegovih idola i upravo s njime Luka dijeli brojne vrline – kontrolu lopte, sposobnost dodavanja, viziju i tehničku kvalitetu", napisao je Šuker u predgovoru te dodao:

"Sjajan je osjećaj za svakog Hrvata gledati jednog hrvatskog nogometaša u ključnoj ulozi u jednom od najvećih klubova u svijetu. Kada god govorimo o Luki Modriću u Hrvatskoj, nikada ne govorimo samo o nogometu. Uvijek razgovaramo o njemu kao o dobroj i prizemljenoj osobi koja je ujedno i vrlo skromna. To su rijetke osobine nogometne superzvijezde i to mnogo govori o njegovu karakteru. Također, to je i jedan od razloga što je Luka toliko voljen i popularan među hrvatskim navijačima, a posebice djecom."

O Modriću su u knjizi govorili i brojni njegovi prijatelji, suigrači, treneri, ali i novinari te je ista dostupna u španjolskim knjižarama. U istoj seriji biografija nogometaša protekle je godine izdana i ona o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću pod nazivom "Ivan Rakitić, novi arhitekt Camp Noua".

>> Napisali knjigu o Luki Modriću: Od izbjeglice do velike zvijezde Reala

Komentara 12

DI
dinol
16:35 05.04.2016.

Svi vi hejteri koji aludirate na Inferiornu inteligenciju Sukera, porucujem Suker je puno inteligentniji od vecine vas. A pored toga, Suker je jedan od najvecih hrvatskih nogometasa i svjetska zvijezda. A vi, tko i sta ste vi ? Vecinom luzeri koji svoje komplekse manje vrijednosti lijece putem hejterskih objava na stranicama drustvenih medija. 😜

BI
bijeliptic
21:27 08.04.2016.

kakvo je to zadovoljstvo da ja idem na srbijanske portale pljuvati po aćimoviću đajiću ili mihajloviču- objasni te mi kako se taj porok zove-

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:52 05.04.2016.

Suker se ne zna ni potpisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije