Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvala, kapetane

Darijo Srna odlučio se oprostiti: 'Završio sam karijeru u reprezentaciji!'

Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
21.07.2016.
u 22:37

Srna je za Hrvatsku je odigrao 134 utakmice, debitirao je 20. studenog 2002. godine, a zabio je 22 gola.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna oprostit će se od nacionalnog dresa, potvrdio je to u razgovoru za stranicu svog kluba Šahtara.

- Odmorio sam se psihički. Iza mene je teško razdoblje, ali moramo ići dalje. Završio sam karijeru u reprezentaciji. Za desetak dana ću objaviti službeno pismo. Želim se u potpunosti usredotočiti na igranje za Šahtar.

Srna je to najavio još prije Eura kada je izjavio da mu je to posljednje veliko natjecanje i da će se nakon njega oprostiti, ali nakon ispadanja s prvenstva u Francuskoj izbornik Čačić počeo ga je nagovarati da ipak ostane i uvjeravao ga je da još uvijek računa na njega. Srna je rekao da će razmisliti, ali sada se, eto, definitivno oprašta.

Srna je za Hrvatsku je odigrao 134 utakmice, debitirao je 20. studenog 2002. godine u utakmici protiv Rumunjske, a zabio je 22 gola. Šest izbornika promijenila su se tijekom njegova boravka u reprezentaciji, igrao je pod Barićem, Kranjčarom, Bilićem, Štimcem, Kovačem i Čačićom. 

Za sve što je napravio za Hrvatsku možemo mu zahvaliti i nakloniti se do poda. Bit će teško nadoknaditi takvog kapetana...

Komentara 19

DU
Deleted user
22:53 21.07.2016.

Hvala na svemu kapetane.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
23:12 21.07.2016.

Darijo Srna sam zna što je za njega najbolje. Sretno u nastavku klupske karijere.

DU
Deleted user
23:20 21.07.2016.

veliki DARIO SRNA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije