Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan ne igra

Darijo Srna na kavi s prijateljima Lukom i Mateom u Lavovu

Soccer - UEFA Champions League - Group A - Real Madrid v Shakhtar Donetsk - Estadio Santiago BernabeuReal Madrid's Luka ModricNick Potts Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
25.11.2015.
u 14:30

PSG će gostovati u Malmöu, a na dresovima će mu, umjesto loga glavnoga sponzora, stajati natpis 'Je suis Paris' (Ja sam Pariz) u spomen na žrtve terorističkog napada.

Iako je već osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka, Real Madrid, u svjetlu najnovijih klupskih turbulencija, nema pravo na opuštanje u Lavovu u srazu sa Šahtarom. Dapače, sraz u Ukrajini nova je Realova uzletna pista nakon debakla u Clasicu. Realovci su u Lavovu smješteni u hotelu Leopolis, gdje bi ih danas trebao posjetiti kapetan Šahtara Darijo Srna.

Budući da Darijo zbog kartona propušta utakmicu s Real Madridom, iskoristit će ovu priliku za kavu sa suigračima iz reprezentacije Modrićem i Kovačićem. Također, Igor Jovićević, nadareni trener ukrajinskog Karpatija, posjetit će svog nekadašnjeg trenera iz Reala B Rafala Beniteza.

PSG će gostovati u Malmöu, a na dresovima će mu, umjesto loga glavnoga sponzora, stajati natpis 'Je suis Paris' (Ja sam Pariz) u spomen na žrtve terorističkog napada.

Mario Mandžukić s Juventusom dočekuje Manchester City. Bit će to bitka za prvo mjesto u skupini koje u ždrijebu osmine finala jamči poziciju nositelja.

>>Španjolci začuđeni "Kovačićevim misterijem": Što se događa s Mateom, zašto ne igra?

Komentara 1

MT
mladen.turcic
08:06 26.11.2015.

da perezu!!!zasto mateo ne igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije