Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI NORVEŠKE

Subašić: Treba biti oprezan. I Arsenal je bio favorit protiv moga Monaca, a znate kako je prošao

Subašić
Igor Kralj/PIXSELL
26.03.2015.
u 23:43

- Cilj je igrati kao i protiv Italije, agresivno ući u igru, te ih što prije probiti. Tražit ćemo brzi gol, a oni će se čvrsto držati iza. Nije lako ni Barceloni igrati protiv defenzivnog bloka, no samo će pobjeda zadovoljiti apetite... - kaže Kramarić.

Dobra vijest je što će, prema svemu sudeći, Maksimir na utakmici s Norveškom biti ispunjen. Hrvati žele uživo vidjeti frontmene svjetskih nogometnih velikana, pa je tako do četvrtka popodne prodano 14.487 ulaznica, a kapacitet za ovaj je susret Euro kvalifikacija reduciran na 25.480 mjesta zbog Uefine kazne.

- Što je više navijača, to je nama lakše igrati. Uostalom, svima u reprezentaciji je jasno što se od nas očekuje - kazao je Andrej Kramarić.

Norvežani, prema očekivanjima, pripremaju - blok. A što spremaju kockasti?

- Cilj je igrati kao i protiv Italije, agresivno ući u igru, te ih što prije probiti. Tražit ćemo brzi gol, a oni će se čvrsto držati iza. Nije lako ni Barceloni igrati protiv defenzivnog bloka, no samo će pobjeda zadovoljiti apetite... - veli Kramarić.

Važno da ne zabiju

Kako stvari ne bi krenule nizbrdo, zadužen će biti Danijel Subašić, europski hit vratar.

- Treba biti oprezan s Norvežanima, pa i moj Monaco je protiv Arsenala bio autsajder, a znate kako su na kraju Englezi proveli. Nije bitno koliko ću posla morati odraditi u subotu predvečer, već da mi se mreža ne zatrese - kazao je Subašić. Topnici u Ligi prvaka nisu uspjeli uznemiriti Zadranina na braniku Kneževine, pa je realno za očekivati da to neće uspjeti ni Vikinzi na ‘kreču’ na kojem se naigrao domaćih derbija u bijelom dresu...

>> Mateo Kovačić definitivno otpao za Norvešku

Komentara 1

OL
olrajt
09:01 27.03.2015.

....a gdje vam je vijest da je predsjednica države primila reprezentaciju Hrvatske!???.....jel to cenzura ili autocenzura???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije