Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Da ponovno igramo, protiv Celtica ne bih ništa drugačije napravio

Zoran Mamić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
04.10.2014.
u 16:39

- Lokomotiva je pred nama i nemamo pravo na krivi korak - rekao je trener modrih.

Dinamo već u nedjelju u 19 sati na Maksimiru dočekuje Lokomotivu, a nakon dvije utakmice bez pobjede trener modrih Zoran Mamić vjeruje u svoju momčad i nada se povratku pobjedama. No prvo o Celticu.

- Naravno da mi je prošlo kroz glavu tisuću misli, ali ne znam što bih trebao reći. Nešto mijenjao? Ne bi... Igrali smo dobro, stvarali smo šanse, ali nismo dali gol. Da sada idemo igrati ponovno složio bih istu ekipu – kazao je trener Mamić i nastavio:

- Naravno da smo tužni jer smo nezasluženo izgubili, ali nismo prvi put u takvoj situaciji. Pobjede i porazi su sastavni dio sporta, a mi na našu sreću puno više imamo pobjeda. Kažem, okrenuli smo se već Lokomotivi i želimo dobiti.

A što se Lokomotive tiče, naravno da Dinamo ide po pobjedu.

- Lokomotiva je pred nama i nemamo pravo na krivi korak. Želimo dobiti utakmicu, zabijati golove i dat ćemo sve od sebe kako bismo krenuli u novu seriju. Neće biti velikih promjena niti odmaranja igrača. Pivarić se žali na koljeno tako da njega neće biti, a ostali su svi u redu - rekao je Mamić i osvrnuo se na potez Tomislava Ivkovića:

- Svi treneri na svijetu govore igračima da se "očiste" od žutih kartona, to je normalno. Ipak, ovo je bilo nespretno, to se radi u svlačionici prije utakmice.

Problem je ipak u tome da se Ivković odlučio unaprijed predati protiv Dinama, a zna se kako većina ionako doživljava Lokomotivu u odnosu na Dinamo. Ovo je samo još dodatni poticaj kritičarima.

>> Ivković: Tražio sam da Musa dobije karton, to je isključivo moja odluka

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:01 04.10.2014.

Kaj bi mjenjao kad smo ih razvalili,a takvu dozu sreće kakvu su oni imali ne možeš imati dva puta.

ST
strsljen2013
21:05 04.10.2014.

Ja, ja, ja i ja. Onda mu dođe brat Zdravko pa govori ja, ja, ja i ja. Onda dođe utakmica na Maksimiru a na tribinama ja, ja, ja, ja i ja.

DU
Deleted user
19:21 04.10.2014.

Molim izabrati lijepa igra ili pobjeda..... Zoran Mamić u odgovoru kaže izabrao bih Kramarima. Pitanje i likovi su izmišljeni .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije