Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvita u novom broju Maxa!

Cvitanović za Max: Sanjam dan kad ću postati prvi trener Dinama!

'04.08.2010., Maksimir, Zagreb - Uzvratni susret treceg pretkola Lige prvaka Dinamo - Serif (Moldavija). Igor Cvitanovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
29.06.2011.
u 11:56

U intervjuu za sportski tjednik Max najbolji strijelac u povijesti Dinama i HNL-a Igor Cvitanović prisjeća se igračkih dana i govori o životu nakon karijere...

– Često se sjetim onog famoznog gola Newcastleu 1997. Bila je to potpuna ekstaza. Uopće se ne sjećam što nam je trener Marijan Vlak tada govorio uoči produžetka. Da, stadion se tresao kao da će se srušiti, a taj mi je gol najdraži koji sam postigao – prisjeća se Igor Cvitanović.

Kada mu netko spomene da je najbolji Dinamov strijelac svih vremena, knez Igor se naježi.

– Kakve je samo Dinamo imao genijalne centarfore. Dražan Jerković, Davor Šuker, Slaven Zambata... To su bili velikani. Biti bolji od njih ispunjenje je svih mojih dječačkih snova. Da nisam ništa u životu osvojio, ostala bi mi ta titula. I to u Dinamu, kojem sam dao sve, ali koji mi je puno i vratio.

O mučnom razvodu sa suprugom Marijom kaže...

– Za puno toga sam ja kriv, jer nisam na vrijeme sve vidio. Ali, eto, danas sam sreću pronašao u radu s djecom, treniram trinaestogodišnjake Dinama i osjećam se fantastično. A i privatno će mi biti u životu bolje, samo trebam pozitivno razmišljati – kaže Cvitanović koji se nada da će jednog dana sjesti na klupu prve momčadi.

– Svakako je to san. Ali sve u svoje vrijeme.

Komentara 2

AN
Andreeejjj
12:11 29.06.2011.

CVITA je bio super nogometaš i čovijek. Sretna ti i nogometno trenerska karijera, od srca brate!

OB
-obrisani-
11:46 30.06.2011.

ČETIRI DANA ZA REDOM PROŠLI SU SVI PROGNOZIRANI PAROVI (18 PAROVA - pogledajte arhivu). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije