Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u Tuzlu?

Ćiro: Zdrav sam i sposoban, vratio bih se u Slobodu jer sam naviknut na izazove!

Ćiro Blažević
Nina Djurdjevic/PIXSELL
15.01.2015.
u 09:34

- Ako me pozovu, ja sam tu. Znam da je i sada teška i neizvjesna situacija, ali ja sam navikao na izazove, oni me prate kroz cijelu trenersku karijeru

Ćiro Blažević nedavno je napustio NK Zadar i trenutačno odmara u Zagrebu. No, poznati trener ne misli još prestati, osluškuje ponude i čeka pravi trenutak za povratak na posao. Jučer je gostovao na tuzlanskom Radiju 7 i osvrnuo se na mogući povratak za kormilo Slobode.

- Vrlo rado bih se vratio u Slobodu. Sada sam slobodan trener i ako me ljudi iz kluba pozovu, razmotrio bih tu opciju. Meni je bilo lijepo i ugodno u Tuzli, a to svugdje ističem. Dakle, vrlo rado bih se vratio i preuzeo Slobodu, rekao je Ćiro.

No, ako se to doista i dogodi, čekat će ga težak posao. Klub kojeg je upravo on uveo u prvu ligu nalazi se na 14. mjestu ljestvice, odmah iznad zone ispadanja.

- Ako me pozovu, ja sam tu. Znam da je i sada teška i neizvjesna situacija, ali ja sam navikao na izazove, oni me prate kroz cijelu trenersku karijeru. Zdrav sam, sposoban i slobodan na tržištu. Ne bih imao ništa protiv da ponovo vodim Slobodu, ali sada u prvoj ligi, zaključio je Ćiro.

>>Ćiro: Samo Štimac može spasiti Zadar i pokazati Šukeru da je ništarija!

Komentara 10

SP
Spezispezi
09:52 15.01.2015.

Bi ti Ćiro trenirao i žensku zatvorsku nogometnu ekipu samo da ima para.

ZA
zambezi
10:39 15.01.2015.

Jos od njega nisam cuo da mu negdje nije ugodno i ljepo. I sva raja ga obozava,gdje god da dođe ,veli. A jos bi zaradio ,ako se moze,jer nemoze bas lako do milijuna u Svicarskoj,to je malo duzi proces (dok ne istekne orocenje!) dok dodje do te love. A mladi treneri nek sjede besposleno na burzi. Zlo mi je vec od tih pohlepnika koji stalno vicu kako mladi nece raditi,a oni i u penziji i opet negdje rade u fušu.Jer oni su nezamjenjivi.

LI
Lisabon
15:21 15.01.2015.

A zadar ti nije bio izazov? Ajde dosta vise obmanjivanja i lazi Ciro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije