Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JAKO JE UZBUĐEN'

Transfer na pomolu: Jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca odlazi u Englesku?

Reprezentacija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
07.04.2016.
u 19:18

– Ivan Perišić vrlo je uzbuđen zbog špekulacija oko prelaska u Chelsea, on bi volio trenirati pod vodstvom Antonija Contea – kazao je njegov menadžer Tonći Martić

Ivan Perišić mogao bi na ljeto promijeniti sredinu te završiti u velikom Chelseaju. Tako barem tvrdi njegov menadžer Tonći Martić. Antonio Conte proteklih je dana potvrđen kao novi trener engleskog velikana, a sadašnji izbornik Italije o hrvatskom reprezentativcu ima visoko mišljenje. Perišić je tako jedan od rijetkih igrača iz talijanske Serie A koje bi Conte volio vidjeti na Stamford Bridgeu, piše Goal.

Inter bi uskoro, zbog financijskog ferpleja, mogao biti prisiljen na prodaju najskupljih pojedinaca, a Perišić bi volio karijeru nastaviti u engleskoj Premier ligi...

– Ivan Perišić je vrlo uzbuđen zbog špekulacija oko prelaska u Chelsea, on bi volio trenirati pod vodstvom Antonia Contea – kazao je za Goal njegov menadžer Tonći Martić, pa nastavio:

– Premier liga najbolja je nogometna liga svijeta, a Chelsea je europski klub u kojem bi svatko volio igrati. Voljeli bi razgovarati o potencijalnom odlasku Perišića u Chelsea, ali sada je to još daleko od realizacije.

>> Mladi Hrvati s Perišićem i Kovom harat će u Europi

Komentara 4

LA
LacoLaco
19:57 07.04.2016.

Premier liga je najbolja nogometna liga svijeta. Kako za koga?!?!

BL
Blekpanther
20:31 07.04.2016.

Izgleda da je Perisicu sudeno sa ovakim menadzerom iz loseg u jos losiji transfer upasti, sa Interom nema sampion lige a iduce godine sa Chelsea - om isto nista da je ostao u Wolfsburgu bio bi prvi igrac vukova, a a mozda bi bio veca zvjezda da je ostao u Dortmundu i svakako nastupao u europskim takmicenjima!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:07 08.04.2016.

pa nije lud da iz Intera ode u taj proleterski klub iz Londonskog slama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije