Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz kluba

Chelsea ga otpustio: Lampard postao slobodan igrač

'Chelsea\'s Frank Lampard acknowledges the crowd after the final whistlePhoto: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL'
23.05.2014.
u 20:57

Lampard je za Chelsea nastupao od 2001. godine kada je stigao iz West Hama. U 649 nastupa postigao je 211 golova i postao klupski rekorder.

Frank Lampard postao je slobodan igrač i može napustiti Chelsea bez odštete. Sjajnom veznjaku istekao je ugovor s londonskom momčadi i tako se našao na listi slobodnih igrača, objavljeno je na službenim stranicama Premiershipa. Ipak, još uvijek je moguće da mu Chelsea produži ugovor.

– Imajte na umu da igrači koji su označeni kao slobodni ili koje je klub otpustio, mogu tamo nastupati i sljedeće sezone ako mu klub naknadno produlji ugovor. Stoga ovaj popis ne treba gledati kao konačni – stoji u obrazloženju.

Međutim, engleski mediji nagađaju da José Mourinho neće ponuditi novi ugovor 35-godišnjem nogometašu koji se trenutačno nalazi na pripremama reprezentacije. Lampard je za Chelsea nastupao od 2001. godine kada je stigao iz West Hama. U 649 nastupa postigao je 211 golova i postao klupski rekorder.

Komentara 2

Avatar mohito
mohito
22:04 23.05.2014.

lampard im vise I'm ne treba jer im dolazi pasalic… :)

BO
bosutska
13:44 24.05.2014.

Chelse treba velike promjene jednostavno su postali prestari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije