Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEROME ROTHEN:

Cavani bi trebao otići iz Pariza ako nastavi igrati kao dosad

'Uruguay\'s soccer player Edinson Cavani presents his new jersey after a news conference at the Parc des Princes stadium in Paris July 16, 2013. Paris St Germain signed last season\'s Serie A top scor
'CHARLES PLATIAU'
04.10.2014.
u 08:41

- Za mene Cavani nije veliki napadač kao što su to Ibra, Messi ili Ronaldo - rekao je Rothen.

Edinson Cavani će sasvim sigurno napustiti Paris Saint-Germain do ljeta sljedeće godine, samo još treba otkriti koja će mu biti destinacija. Potvrdio je to i nekadašnji veznjak francuskog prvaka Jerome Rothen u poprilično kritičnom osvrtu.

- On još uvijek može uspjeti u Parizu, ali njegove izvedbe će manje više biti iste. Sve ovisi o taktivi trenera Laurenta Blanca. Međutim, ne vidim da bi ostao dugoročno u PSG-u - kazao je i nastavio:

- Ako izrazi želju za odlaskom, klub ga ne bi trebao zadržavati. Pogotovo ako će pružati iste igre kao i prošle sezone.

Rothen vjeruje i da bi Cavani mogao postati frustriran u pokušaju izlaska iz sjene Zlatana Ibrahimovića.

- Ako Cavani sebe smatra zvijezdom momčadi, onda bi to mogao biti problem, jer u Parizu je to Zlatan, a tek onda svi ostali. Svi se moraju nositi sa Zlatanom, koji je izvanserijski igrač. Za mene Cavani nije veliki napadač kao što su to Ibra, Messi ili Ronaldo.

>> De Laurentiis: Cavani je privržen samo novcu

Ključne riječi

Komentara 1

PU
pulizg
08:45 04.10.2014.

Ibra je i zato klasa jer gdje god je doso je zabijao,a ne ko neko kad promijeni sredinu izgubi se u prosjecnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije