Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike pohvale

'Svaki napadač želi iza sebe imati Ivana Rakitića'

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
16.04.2015.
u 14:09

– Nije mi bilo teško naviknuti se na Sevillu jer sam vrlo ambiciozan i ne tražim previše. Hvala Bogu koji mi je podario takav karakter, svakoga dana samo želim još više napredovati

Carlos Bacca jedan je od najboljih napadača španjolske Primere, ali i velika snaga Seville. Kolumbijski reprezentativac danas igra u velikoj formi, a sa svojim klubom očekuje i nove trofeje u nadolazećem razdoblju, piše Goal.com.

Kako se osjećate u Sevilli?

"Uživam ovdje. Imamo vrlo dobru sezonu koju želimo još poboljšati do kraja godine. Stvarno sam zadovoljan kako na kolektivnom, tako i na individualnom planu. Fizički i mentalno osjećam se dobro, osjećam da pridonosim momčadi. Odlično se slažem s drugim napadačima Kevinom Gameirom i Iagom Aspasom, svima nam je glavni cilj uspjeh Seville", kazao je u razgovoru za Goal Carlos Bacca, pa nastavio:

"Nije mi se bilo teško naviknuti na Sevillu jer sam vrlo ambiciozan i ne tražim previše. Hvala Bogu koji mi je podario takav karakter, svakoga dana samo želim još više napredovati."

Koji su vam najdraži trenuci u Europskoj ligi?

"Prošlogodišnje finale. Ovo je natjecanje u kojem se od Seville uvijek mnogo očekuje, svi i dalje želimo biti prilično uspješni. Uzbuđeni smo uoči dvoboja sa Zenitom. Imali smo težak put do ove faze natjecanja, sada ne smijemo kiksati. U Europskoj ligi imali smo nekoliko vrlo zahtjevnih utakmica, no bez takvih ogleda ne možete biti prvaci."

Je li Sevilla favorit u tim dvobojima?

"Ne, danas u nogometu nema favorita, igramo 11 protiv 11. Svi ćemo pokušati dati svoj maksimum, pred nama je vrlo teških 180 minuta."

Koliko Sevilli nedostaje Ivan Rakitić?

"On je odličan igrač. Svaki napadač želi uz sebe imati takvog veznjaka, igrača koji vam uvijek može idealno asistirati. Sevilla ga sigurno neće zaboraviti, no on se odlično snalazi i u Barceloni. A mi smo prezadovoljni novim igračima, Suarezom i Banegom."

A što je još rekao Carlos Bacca, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Rakitić: Da nismo primili gol, bila bi ovo savršena večer

Komentara 4

MA
MagnusJohnson
16:52 16.04.2015.

Rakitić ne odigra dvije utakmice zaredom, naši novinari krenu s kampanjom "Što se događa s Rakitićem, on nije igrač za Barcelonu".....onda kad dobro odigra iduće dvije, krene nova kampanja "Rakitić je veliko pojačanje Barcelone, oni ne mogu bez njega"....sve to govori na kakvo je dno spalo hrvatsko novinarstvo.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:36 17.04.2015.

Ovaj rođeni Švajcarac Ivan Rakitich je sjajan igrač.

Avatar nula
nula
00:00 17.04.2015.

Bacca je veceras zabio Zenitu za izjednacenje , posto je usao s klupe .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije