Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio Chelsea

Britanci pronašli krivca za otkaz Mourinhu i otkrili gdje nastavlja karijeru

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.12.2015.
u 10:28

Kontakti su već uspostavljeni s Manchester Unitedom kojeg je želio preuzeti još 2013. kad je Alex Ferguson otišao u mirovinu.

Odlazak Josea Mourinha iz Chelsea i dalje je glavna tema britanskih nogometnih kroničara. Tako neki navode kako je glavni krivac za Portugalčevo napuštanje Stamford Bridgea Ukrajinac Andrij Ševčenko (39)! 

Dodaju kako je spomenuti dvojac u lošim odnosima još iz vremena dok je sjajni napadač igrao za bluese. A kako je danas Ševčenko važan savjetnik vlasniku kluba, Romanu Abramoviču, navodno je utjecao na to da se Mourinhu uruči otkaz.

Štoviše, Ševa je iskoristio poznanstvo s nekim igračima pa ih je nagovorio da okrenu leđa portugalskom stručnjaku.

Dodajmo i kako otočki mediji već pišu o novom Mourinhovu klubu. Kontakti su već uspostavljeni s Manchester Unitedom kojeg je želio preuzeti još 2013. kad je Alex Ferguson otišao u mirovinu, no neki čalnovi uprave tada mu nisu bili skloni. 

>>I Slaven Bilić kandidat za klupu Chelseaja: 'Otišao je velikan!'

>>Englezi nemaju milosti: Mourinho je Chelsea napustio zakrabuljen i u suzama!

Komentara 2

DU
Deleted user
11:17 19.12.2015.

Patka ! Dolazi u Dinamo po akcijskoj cijeni,zahvaljujući njegovom velikom prijatelju Kruni Jurčiću kojega jednostavno nije mogao odbiti!A svi smo se smijali Kruni kada je naglašavao da je su on i "Joso"prijatelji !

MA
maxxxx
15:37 19.12.2015.

mislim da su ipak glavni krivac rezultati, a ne ševa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije