Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred odlaskom

Brbićev plan za spas Hajduka: Ove igrače planira prodati

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
04.12.2014.
u 10:30

Rezultati nisu zadovoljavajući, a dugovi još stoje.

Komentara 106

Avatar petrolio
petrolio
11:29 04.12.2014.

lik je totalno nesposoban... ali ne samo on, cijela uprava i NO! sad se postavlja pitanje, kako tako nesposoban kadar uspijeva opstati toliko dugo na čelu hajduka? kluba koji je nekad bio ugledan, osvajao trofeje, i imao ugled daleko izvan granica države, a kojeg danas nema nigdje na nogometnoj karti, kojega sad na poljudu nabije i jedan slabašni zagreb?!? odgovor je vrlo jednostavan: uprava se održava na životu stalnim potenciranjem sukoba! s dinamom, pa s rijekom, pa s HNS-om, pa s mamićem, pa sa šukerom i tako dugi niz godina!!! zaslijepljeni navijači hajduka uopće nisu svjesni kakvu su im podmuklu igru odigrali ovi iz uprave pa umjesto da pitaju svoju nesposobnu upravu zašto ne mogu ništa osvojiti, zatšo prodaju igrače za sitniš, gdje je nestala sva ta lova, zašto brbić ima enormnih 30.000 kuna plaće itd., njihov bijes zbog neuspjeha hajduka uprava je preusmjerila na sve ostale (dinamo, mamić, rijeka, HNS, šuker, vrbanović, suci....) tako da nitko ne pita upravu za katastrofalne rezultate hajduka i katastrofalno upravljanje hajdukom! ali doći će dan kad će i torcida progledati i shvatiti u kom grmu (uprava i NO hajduka) leži zec pa će konačno krenuti naplata računa od pravih krivaca za sramoćenje institucije kakva ja hajduk nekada bio!

MA
magnum2013
11:15 04.12.2014.

Navijači su uz klub, a nema novaca ni rezultata. Nemogu prodati cijelu momčad za svotu kojom bi namirili dugovanje. Sa juga poručuju da se iz proračuna grada plača Dinamu, a sa druge strane Hajduk ne vraća dugove i grad Split im dugovanje reprogramira i pretvara u dokapitalizaciju. Nema rezultata ali im grad postavlja za nagradu travnjak za cca 4 mil kuna. Mislim da je jedini mogući plan o oporavku Hajduka da nesposobni ljudi napuste klub. Počeli su se baviti politikom umjesto nogometa pa tako i partijski čelnik grada dolazi po "pomoć" kod ministra. Nema Jovanovića ali se uzdaju da ih Partija neće ostaviti na cjedilu. Naravno, za sve je kriv Mamić!

DE
dežurnikritičar
11:14 04.12.2014.

neka dovede mamića za direktora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije