Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh, kakva utakmica!

Bilićev Bešiktaš u "infarktnoj završnici" došao do slavlja i vrha turske lige!

Slaven Bilić
Foto: REUTERS/Marko Djurica
15.02.2015.
u 17:16

Bešiktaš se tako vratio na prvo mjesto, ima bod više od Fenerbahčea koje je jučer u gostima pobijedilo Gaziantepspor s visokih 5:0.

Slaven Bilić sa svojim je Bešiktašem stigao do važne pobjede u 20. kolu turskog prvenstva. Na domaćem terenu dočekali su Bursaspor, četvrtu momčad na ljestvici, i pobijedili sa 3:2.

Poveli su gosti u 12. minuti, strijelac je bio Bakambu, ali vodstvo je trajalo samo 11 minuta jer je tada izjednačio Demba Ba. Taj rezultat bio je aktivan sve do same završnice koja je bila iznimno uzbudljiva. U 87. minuti Tore je bacio domaće navijače u delirij, činilo se da je postigao gol za pobjedu. No, u prvoj minuti sudačke nadoknade Turfan je gledateljima priuštio hladan tuš i izjednačio, ali ni tu nije bilo gotovo.

U trećoj minuti sudačke nadoknade Ozbayrakli je skrivio jedanaesterac i dobio crveni karton, a Demba Ba bio je siguran realizator. Bešiktaš se tako vratio na prvo mjesto, ima bod više od Fenerbahčea koje je jučer u gostima pobijedilo Gaziantepspor s visokih 5:0.

>>Pogledajte kako je Pranjić zabio s 30 metara u pobjedi Panathinaikosa

Komentara 6

DU
Deleted user
19:05 15.02.2015.

Lijepo je kad naši Hrvati pobjeđuju diljem svijeta.

AN
Andreeejjj
19:48 15.02.2015.

BraWoooo BILIĆ legendooooooooooooooooo!!!!

RI
rikavac
18:37 15.02.2015.

Ajd Bilicu obrij se budi covjek sta glumis Sulejmana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije