Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO VLADIMIR CVETKOVIĆ

Bilić: Svi bismo igrali u Crvenoj zvezdi da nije bilo rata

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.02.2017.
u 15:19

- Slaven Bilić i ostali pričuvni igrači su bili kod mene u uredu. Onda je Bilić pogledao sliku s našim peharima i rekao – da nije rata, svi bi mi bili u Crvenoj zvezdi - rekao je Cvetković

Bivši čelnik Zvezde Vladimir Cvetković tvrdi da je nekoliko hrvatskih igrača i članova legendarne generacija vatrenih bilo blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali da je sve zaustavio rat.

- Znam da su Šuker i Bokšić bili sigurno blizu Zvezde. Na utakmici Jugoslavija - Hrvatska (1999., op. a.), kada je na Zvezdinom stadionu nestalo struje, Slaven Bilić i ostali pričuvni igrači su bili kod mene u uredu. Onda je Bilić pogledao sliku s našim peharima i rekao – da nije rata, svi bi mi bili u Crvenoj zvezdi - rekao je Cvetković za portal Czbgtv.

Robert Prosinečki i Goran Jurić ostali su tako jedini Hrvati koji su u to vrijeme igrali za Zvezdu koja je 1991. postala prvak Europe.

>> Evo što nakon isključenja Slaven Bilić kaže o sucu i kazni koja mu prijeti

Komentara 6

MO
mobitel20
15:52 14.02.2017.

Slavenov otac jest bio liberal, za vise sloboda u komunizmu. Zato je i bio izoocen nakon 1971. Ali nije bio hrvatski suverenist. Bio je kao i Miko Tripalo a sjetite se njegove orjentacije 90-tih ! Lijevije os Racana, blizu Suvara. Pa i ovaj Bilic, imena znakovitoga,Slaven je ljubitelj masovnog i svirepog ubojice Che Guevare cije je majice nosao po TV studijima. Tako da je ovo jedna od rijetkih situacija kada se velikosrbinu treba vjerovati.

Avatar yusranj
yusranj
20:42 14.02.2017.

crvena zvezda je bila najveći klub u tadašnjoj jugoslaviji zato čovjek ima pravo što veli

SE
sembrarang2
09:36 16.01.2022.

ncei

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije