Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi remi

Benitez: Stvorili smo dosta prilika, ali moramo popraviti završnicu

Real Madrid
Reuters/PIXSELL
27.09.2015.
u 09:39

- Navijači žele gledati momčad koja stvara prilike, a mi smo u tome bili dobri. Oni su se organizirano branili, stajali su iza lopte i uspjeli su se obraniti

Real je sinoć remizirao s Malagom, završilo je bez pogodaka. Rafina momčad uputila je 31 udarac na gol protivnika, ali Kameni je bio nesavladiv pa su gledatelji zvižducima ispratili igrače u svlačionicu. Drugi je to remi kraljevskog kluba u šest odigranih kola.

- Cijelo vrijeme smo napadali, imali smo dosta prilika, ali nismo uspjeli zabiti. Nedostajalo nam je mirnoće, posebno u završnici utakmice, ali teško je ostati miran u tim trenucima. Kada igrač utakmice bude protivnički vratar, to znači da smo imali dosta prilika, rezimirao je Benitez pa dodao:

- Navijači žele gledati momčad koja stvara prilike, a mi smo u tome bili dobri. Oni su se organizirano branili, stajali su iza lopte i uspjeli su se obraniti. Moramo nastaviti s radom i popraviti realizaciju.

Kroos na početku sezone nije u najboljoj formi, ali to ne brine trenera.

- Igramo dvije utakmice tjedno i osjeti se umor. No, fizička sprema nije upitna, nama nedostaje preciznost pred golom.

Lionel Messi zbog ozljede će pauzirati dva tjedna, ali Benitez to nije želio komentirati.

- Ne želim komentirati ozljede igrača iz druge momčadi.

>>Kameni zaustavio Real! Modriću svih 90 minuta, Kovačiću pola sata

Ključne riječi

Komentara 3

MA
mamunamegalo
09:47 27.09.2015.

kakve veze ima sta ste stalno napadali ..i ja napadam kolegicu s posla pa nisam zabio. .znači moram mjenjati taktiku. malo kavica, bonbonjerica. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije