Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupirao svjetske medije

BBC: Modrić se mora ispričati. Španjolci tvrde: U Sloveniji je 'persona non grata'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.05.2016.
u 13:59

– Zamislite da učinite nešto zbog čega se toliko stidite da se na kraju krenete ispričavati ljudima kojih je čak dva milijuna. E, to je sudba koja je zatekla Luku Modrića

Nakon polufinalne utakmice Real Madrida i Manchester Cityja, kamere su zabilježile vulgaran ispad Luke Modrića koji je potom odjeknuo svijetom nogometa. Svojim prostačkim vrijeđanjem slovenskog suca Damira Skomine zamjerio se cijeloj Sloveniji.

O Modriću su se raspisali i svjetski mediji, Španjolci tako pišu kako je Luka ''persona non grata'' u Sloveniji, a zbog Modrićeva kreativnog izražavanja trenutačnom situacijom pozabavio se i BBC:

– Zamislite da učinite nešto zbog čega se toliko stidite, da se na kraju krenete ispričavati ljudima kojih je čak dva milijuna. E, to je sudba koja je zatekla Luku Modrića.

Nakon psovanja suca hrvatski reprezentativac shvatio je da se mora ispričati Skominu i ispraviti pogrešku:

– Kao prvo ispričavam se Skomini, a potom i svima ostalima, posebice u Sloveniji koju su uvrijedile moje vulgarne riječi – rekao je Modrić.

>> Pogledajte zbog čega su Slovenci 'poludjeli' na Modrića: 'To je sramotno!'

Komentara 67

ZU
zulika
14:33 09.05.2016.

Boli te ona stvar za njih i ove koji pisu kontra tebe Modricu.Sada ide Euro to njih muci .jedna mala Hrvatska i opet je na Euro.Kekini ,Bitorajci placite nije vam lako 😁

Avatar Germanicus I
Germanicus I
14:14 09.05.2016.

Zaboravih reči ...čisto se bojim da Modrića boli ona stvar što misle Slovenci!!

SE
senior
14:55 09.05.2016.

Svi koji pišu o tome da se Luka mora ispičati 2.000.000 slovenaca pišu napamet i bez veze. Slovenaca sa svim bosancima koji jašu slovenke nema više od 1.500.000. Po tome je i isprika manje "teška".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije