Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA S POBJEDAMA

Bayern zabio četiri gola Kölnu

Bayern - HSV
Reuters/Pixsell
27.02.2015.
u 22:47

Pogotke za Bayern zabili su Schweinsteiger (3.), Ribery (10.), Robben (67.) i Lewandowski (75.), dok je strijelac za goste bio Ujah (45.).

Bayern je nastavio trpati protivničke mreže. Bavarska je momčad u prvoj utakmici 23. kola Bundeslige na svom terenu svladala Köln sa 4:1.

Pogotke za Bayern zabili su Schweinsteiger (3.), Ribery (10.), Robben (67.) i Lewandowski (75.), dok je strijelac za goste bio Ujah (45.). Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

Bayern je tako pobjegao na 11 bodova ispred Wolfsburgu koji ima utakmicu manje, dok je Köln na 13. mjestu.

Marseille je u francuskom prvenstvu kod kuće iznenađujuće izgubio od Caena (2:3), a Espanyol je u španjolskoj ligi s 1:0 svladao Cordobu.

>> Bayern nastavio demolirati bundesligaše, Paderborn stradao sa 'šesticom'

Komentara 1

DU
Deleted user
09:23 28.02.2015.

Roben,pa taj je bolji od Messija i Ronalda zajedno,koja igracina,pa ta dvojica napuhanki mu ni do koljena nisu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije