Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČNI malijci

'Hrvatska nam je tek jedan od koraka do zlata'

Mali U17
FIFA
30.10.2015.
u 22:05

Vrsta Malija do 20 godina na nedavnom SP-u u Novom Zelandu osvojila je broncu! U toj se zemlji, dakle, ozbiljno radi s mladima.

Nogometaši Malija do četvrtfinala su došli lakom 3:0 pobjedom protiv Sj. Koreje u osmini finala, a u skupini su remizirali s Belgijom (0:0), da bi potom svladali Ekvador (2:1) i Honduras (3:0)...

– Naš recept za uspjeh je – rano zabiti gol! Što prije, to bolje. Došli smo u Čile po zlato, idemo korak po korak – kaže izbornik afričkoga prvaka Baye Ba.

Istaknimo da je vrsta Malija do 20 godina na nedavnom SP-u u Novom Zelandu osvojila broncu! U toj se zemlji, dakle, ozbiljno radi s mladima.

>> Sjajna Hrvatska pobijedila Njemačku 2:0 i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva!

Komentara 6

MA
maxxxx
04:27 31.10.2015.

javna je tajna da su afrikanci dobri u mlađim kategorijama jer se ne zna tocno koliko stvarno imaju godina, za njih mozda igraju 23-godisnjaci

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:29 31.10.2015.

niti jedan od njih nema ispod 20 godina

SA
santos008
01:52 31.10.2015.

Jos ste vi ''Mali ''za ''vatrene''pogotovo ako trener ubijedi Lovrena da je nogomet timski sport i ako uspije uravnoteziti igru ,dako da mu od 10 napada ,njih 9 ne ide preko lijeve ,a samo 1 preko desne strane i bit ce dobro Disciplina,zajednistvo i domoljublje vodi do ''Do pobjede''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije