Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vučević za Max!:

'Balić i Vlašić moraju ostati u Hajduku najmanje dvije godine!'

Max
Foto: VL
1/2
20.03.2015.
u 17:34

Max! specijal – El Clasico na 20 stranica, darujemo vam Rakitićev dres

Novi Max! u subotu, 21. ožujka donosi veliki specijal na 20 stranica o El Clasicu, najvećem svjetskom derbiju koji ovoga puta izravno odlučuje tko će biti novi prvak Španjolske, Real ili Barcelona, Modrić ili Rakitić?

Donosimo sve o utakmici u kojoj igrači na obje strane vrijede milijardu eura: je li to posljednji Clasico Cristiana Ronalda i Garetha Balea, kako "madridisti" kaznenim progonom i sudskim pritiscima ruše Barcu, tko su velikani koji su obilježili povijest Clasica....

Ekskluzivno za Max! govori legendarni kapetan Barcelone Julio Alberto koji priznaje:

"Modrić je trebao biti novi Chavi na Nou Campu, Luka je najveći Barcelonin promašaj!"

Maxov novinar opisuje Clasice koje je pratio uživo, kad su mečeve Reala i Barcelone odlučivali Davor Šuker i Robert Prosinečki. I kad je upravo Maxov novinar vodio tada 12-godišnjeg dječaka Niku Kranjčara na njegov prvi veliki derbi u Madrid!

Za Max! govori i prvi Barcelonin igrač koji je došao u Dinamo, tinejdžer Dani Olmo. Kapetan mlade reprezentacije Španjolske kaže: "Modrić i Rakitić su i moji uzori." 

Predstavljamo i jedinog Dinamova reprezentativca kojeg je Niko Kovač pozvao za meč s Norveškom, mladog napadača Marka Pjacu.

Veliki intervju za Max! dao je još jedan bivši Barcelonin igrač, Goran Vučević, sada sportski direktor Hajduka. Kategorički poručuje:

– Balić i Vlašić moraju ostati najmanje dvije godine u Hajduku. Moramo ih prodati kao klasne igrače, a ne kao vrhunske talente.

Max! otkriva dramatičnu životnu priču braće Santini, Ivana koji je najbolji strijelac belgijskog prvenstva i Krševana koji je vratar u Ukrajini. Prošli su najteži put od trnja do zvijezda, od tragične smrti oca, do podcjenjivanja u Hrvatskoj...

Max! donosi intervjue s novom rukometnom i košarkaškom zvijezdom, Lukom Stepančićem i Mirom Bilanom.

Samo Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj i donosi nove epizode kultnog nogometnog stripa NIPPER.

Samo novi Max! daruje originalni Barcelonin dres Ivana Rakitića!

>>Legenda Barce: Tiha patnja zvana Luka

Komentara 1

Avatar prava hrvatina_
prava hrvatina_
00:01 21.03.2015.

Balić i Vlašić moraju ostati u Hajduku najmanje dvije sedmice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije