Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme Reala

Bale htio napraviti 'selfie', a onda je Ancelotti napravio nešto neočekivano

Gareth Bale
Reuters (Ilustracija)
06.08.2014.
u 16:24

Talijanski strateg vidio je na što se Bale sprema pa mu je samo uletio u kadar. Kada je shvatio da se trener šali s njim, Bale ga je samo pogledao i nasmijao se

Manchester i Real prije nekoliko dana odigrali su prijateljsku utakmicu u SAD-u, a 'crveni vragovi' slavili su s 3:1. Susret se igrao pred rekordnih 109 tisuća gledatelja, a atmosfera je bila sjajna, što je impresioniralo mnoge igrače. Jedan od njih bio je i Gareth Bale, igrač Reala, koji je sve želio ovjekovječiti. Stoga je pokušao snimiti popularni 'selfie', ali mu ga je upropastio trener Carlo Ancelotti.

Talijanski strateg vidio je na što se Bale sprema pa mu je samo uletio u kadar. Kada je shvatio da se trener šali s njim, Bale ga je samo pogledao i nasmijao se. Kako i ne bi, ipak se radi o nadređenom...

>>Manchester pred 109 tisuća gledatelja pobijedio prvaka Europe!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije