Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera

Atletico uvjerljiv protiv Malage, Mandžukiću 57 minuta

Mario Mandžukić
Foto: Pixsell
22.11.2014.
u 18:24

Simeoneova momčad se tako iskupila za poraz u prošlom kolu od Real Sociedada te je tako, barem privremeno, skočila na drugo mjesto

Španjolski prvak Atletico Madrid nakon reprezentativne stanke, u 12. kolu Primere dočekao je šestoplasiranu Malagu , kojem je prekinuo pobjednički niz od pet utakmica svladavši ju na Vicente Calderoneu 3:1. Simeoneova momčad se tako iskupila za poraz u prošlom kolu od Real Sociedada te je tako, barem privremeno, skočila na drugo mjesto ljestvice s osmom pobjedom, piše Goal.

Domaćin je u samom početku utakmice poveo protiv Malage, a strijelac je u 13. minuti bio Tiago , koji je zabio glavom na ubačaj Kokea na prvu stativu. Do samog kraja poluvremena mreže su mirovale, a onda je Atletico povisio prednost na 2:0 preko Griezmanna, kojemu je u 42. minuti asistirao Turan. 

Malaga se vratila u igru u 64. minuti, a na 2:1 je smanjio Santa Cruz u 64. minuti nakon asistencije Castilleja. Desetak minuta poslije Samuel je ostavio suigrače iz Malage na cjedilu zaradivši drugi žuti, isključujući karton.

S igračem više Atletico je krenuo u totalnu ofenzivu, a Godin je zabio za konačni rezultat. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ovoga puta nije zabio te je izašao iz igre u 57. minuti, a zamijenio ga je Raul Jimenez.

>>Mandžo među deset, Modrić najpodcjenjeniji igrač na svijetu!

Komentara 1

BO
bozzika
11:04 23.11.2014.

neide manđi bas u atleticu,bolje ide kalinicu u zadnje vrijeme u dnjipru,svaku tekmu zabije a nas izbornik ga ni na prijateljsku protiv argentine nije imao u vidu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije