Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆ DOLAZAK

Petr Čech želja Arsenea Wengera, koji ga nije želio prije 13 godina!

Petr Čech
Press Association/Pixsell
24.06.2015.
u 08:15

Trudili su se naći zamjenu pa su se tako na vratima našli vratari kao Alex Manninger, Stuart Taylor ili Richard Wright.

Petr Čech je na rubu dolaska u Arsenal i trebao bi biti prvo pravo rješenje nakon odlaska Davida Seamana iz kluba 2003. godine, i to poslije 13 godina što je bio s Topnicima.

A trudili su se naći zamjenu pa su se tako na vratima našli vratari kao Alex Manninger, Stuart Taylor ili Richard Wright. Ne treba napominjati da Arsene Wenger nije našao u njima rješenje, pa samo posljednjespomenuti primio je 16 pogodaka u 12 utakmica!

No to ide na dušu i menadžeru Arsenala, 12 godina od odlaska Davida Seamana je dovodio zvijezde u klub, pronalazio talente, a oko vratara se baš nije potrudio. Posebno jer je Petra Čecha pratio dok je još bio u praškoj Sparti i odustao od njega!

>> Tko je još pokušao biti novi David Seaman pogledajte na Goal.com

>> Arsenal nema vratara, a mene su odbacili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije