Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje u Poljudu

Argentinac Velez potpisao ugovor s Hajdukom

Nicolas Leandro Velez
Screenshot
18.01.2016.
u 21:45

Trener Hajduka Damir Burić je za Veleza rekao da je polivalentan i profil igrača kakvog je taj klub tražio.

Argentinski nogometaš Nicolas Leandro Velez, koji igra u napadu, potpisao je u ponedjeljak dvoipolgodišnji ugovor s Hajdukom, objavila je klupska službena internetska stranica (hajduk.hr).

Velez je izjavio kako se nije dvoumio kada mu je stigao poziv da pristupi Hajduku jer mu je to prigoda da zaigra u Europi.

"Hajduk je veliki klub bogate povijesti", rekao je Velez i istaknuo kako očekuje da će svojim dobrim igrama pomoći Hajduku kako bi momčad ostvarila što bolji plasman u Hrvatskoj nogometnoj ligi i uspjeh u Kupu u kojem se Hajduk plasirao u polufinale.

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić najavljujući prošlog tjedna prelazak Veleza u Hajduk istaknuo je kako je on u splitsku momčad doveden kao pojačanje bez odštete pošto je bio slobodan igrač kojeg je pratila Hajdukova skautska služba.

Trener Hajduka Damir Burić je za Veleza rekao da je polivalentan i profil igrača kakvog je taj klub tražio.

>>U Hajduku razmišljaju o povratku Nike Kranjčara

Komentara 2

Avatar zagorac2
zagorac2
23:08 18.01.2016.

ha ha ha da nesto vrijedi nebi bio Slobodan igrac I definitivno nebi dosao u hajduk na kruh I vodu

TH
torca hz-hb
10:55 19.01.2016.

Dušebrižnici kanite se Hajduka, jedinog zdravog tkiva HR sporta. Držite se tatine prćije i "uspješne" riječke priče (malo pogurao mamić s 10 igrača) iza koje stoji sumnjivi biznismen i poptpresjednik HNS-a Mišković (Mamićevog HNS-a).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije