Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRIJA BALIĆ:

Ne žurim se otići iz Hajduka, uživam igrati i to je jedino bitno

Andrija Balić
Ivo Cagalj/PIXSELL
20.01.2016.
u 13:28

Jesenski dio polusezone bio je dosta turbulentan za mladog Hajdukovog veznjaka. Počeo je dobro, igrao, asistirao, zabijao..., a onda mu je trener Burić ukazivao sve manje povjerenja...

Pomalo iznenađen bio je Andrija Balić kad smo ga zatekli s informacijom kako je u izboru Goal.com portala ušao u birano društvo 50 najboljih igrača na svijetu u svom godištu. Naravno, ne poradi toga što ne vjeruje u svoju kvalitetu.

"Velika je čast kad te tako ugledni portal uvrsti u tako birano društvo, među 50 najboljih mladih igrača na svijetu u generaciji. To mi je velika čast i priznanje, ali i poticaj i obaveza da nastavim raditi i dokazivati se i dalje, jer smatram kako mogu i bolje od ovoga", kazao je mladi veznjak Hajduka, koji je 19. izbor, dok su Ante Čorić na 7., te Nikola Vlašić na 35. mjestu.

"Nije mala stvar da su tri igrača iz Hrvatske ušla u uži izbor. To je još jedna potvrda da u Hrvatskoj ima dosta mladih kvalitetnih igrača. Čorića i Vlašića dobro poznajem iz kluba i reprezentacije, obojica su odlični igrači i pravo mi je zadovoljstvo igrati s obojicom. Za neke od ostalih igrača s popisa sam čuo, protiv nekih sam i igrao, ali ne znam previše o njima i ne bih ih želio komentirati."

Jesenski dio polusezone bio je dosta turbulentan za mladog Hajdukovog veznjaka. Počeo je dobro, igrao, asistirao, zabijao..., a onda mu je trener Burić ukazivao sve manje povjerenja, davao mu sve manje minuta, pa su i njegove igre i učinak bile sve lošije.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Udinese za Balića nudi 4,5 milijuna eura, Kalinića žele Aston Villa i Bešiktaš

Komentara 3

DE
derin
15:19 20.01.2016.

Momak je pametan, zna da je jos zelen za ići van, da se mora razviti i doci do jedne visoke razine, da se vanka ne izgubi odmah., samo kad bi duo stečajnih upravitelja to shvatili gdje bi im bio kraj, ovako ce "genijalci" rasprodati cijelu sredinu.

TF
tony.franzz
14:45 20.01.2016.

Ajduk je ambiciozan.

Avatar mrzimcrvene
mrzimcrvene
14:12 20.01.2016.

pa tko bi tebe i htio?jedino da odes u rumunjsku ili bugarsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije