Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKA POZADINA

Alojzije Šupraha podlegao pritisku - podnio je ostavku!

Alojzije Šupraha
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.10.2015.
u 21:42

Na sjednici Izvršnog odbora NSŽSD-a odlučeno je da će se izborna Skupština održati u roku od 30 dana, a do tada će županijski savez voditi Marijan Gudelj.

Nakon silne krize, bojkota sudaca nižih liga, prepucavanja s Hajdukom, ali i s mirisom političke pozadine, Alojzije Šupraha podnio je ostavku na mjestu predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske.

Na sjednici Izvršnog odbora NSŽSD-a odlučeno je da će se izborna Skupština održati u roku od 30 dana, a do tada će županijski savez voditi Marijan Gudelj.

Odlaskom Šuprahe, člana Izvršnog odbora HNS-a, najzadovoljniji su u Hajduku, od prvog dana dolaska na mjesto predsjednika Poljud nije mogao naći zajednički jezik sa Šuprahom.

A sve je kulminiralo kada je u lipnju prošle godine Šupraga u Dugopolju fizički nasrnuo na predsjednika Hajduka Marina Brbića.

>> Šupraha prijavio Vučevića HNS-u i traži njegovo isključenje iz nogometa

Komentara 11

Avatar guza guzic
guza guzic
22:41 19.10.2015.

Ovo je HDZ sredio

DU
Deleted user
22:17 19.10.2015.

karamarko uvodi red u hns nije to jovanović iz obudovca

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
21:58 19.10.2015.

A moj Maršiću, koliko se tinte posljednjih dana prolilo rasvjetljavanju cijele pozadine slučaja "Šupraha", a ti pišeš tekst kao prvašić. Žalosno je novinarstvo s tobom! I jedna poruka za tebe, tiho, nemoj nikom to reći: HŽV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije