Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI BONTON

Alen Halilović morao Niki Kovaču objasniti zašto je bio bezobrazan prema treneru

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.03.2015.
u 09:38

Na treningu nije bilo Luke Modrića i Matea Kovačića

Plavokosi Norvežanin pažljivo je prebrojavao kockaste nogometaše na treningu s tribine Hitrec-Kacijana, da bi nakon trećeg brojanja, uzbuđeno zaključio:

- Na treningu nema Luke Modrića!

Vidjeli smo mu sjaj u oku, a zatim nas je ushićeno upitao:

- Je li moguće da neće igrati u subotu protiv Norveške?! Kolike su šanse da bude na klupi?

Oduševljenje splasnulo

- Nikakve, odgovorili smo. Nismo, čini se, bili dovoljno uvjerljivi, pa je jedini novinar u izvidnici sa sjevera, nastavio inzistirati na tematici.

- A kako igra Hrvatska bez zvijezde Real Madrida, koliko je Kovačeva momčad u tom slučaju slabija? - pitao je novinar, a veselje je splasnulo kada smo mu objasnili da 'puca u prazno', da će ga u subotu u Maksimiru vidjeti na djelu, da je tek na poštedi. Uostalom, ako Real Madrid 'kašljuca' bez Modrića, posve je jasno da je Zadranin nezamjenjiva karika reprezentacije.

- Temperature više nema, dobro se oporavlja, iako još osjeća posljedice prehlade - kazao je glasnogovornik vatrenih Tomislav Pacak. Luka bi u četvrtak trebao priključiti treninzima.

Inače, Norvežani su slabe karike u igri Hrvatske pronašli na poziciji čovjeka iza Modrića i Rakitića, te sporu obranu. Crticu koja ilustrira 'bezopasne' igrače na tim pozicijama, vidjeli smo na press konferenciji, na kojoj su bili Milan Badelj i Domagoj Vida. Naime, dobronamjerni fotoreporter, želeći uhvatiti pravi kadar i ne smetati kamerama, provlačio se ispod dvojice nogometaša te se spotaknuo i - pao. Nekadašnji cimeri iz Dinama, odmah su skočili sa stolica kako bi mu pomogli, a netko mu je dobacio:

- Mislio si bez problema prošetati kraj zadnjeg veznog i stopera?!

Dečko z Gajnica koji nosi dres Fiorentine je rekao:

- Kako smo igrali na San Siru, pozivnica je za navijače - kazao je Badelj, a njegov nekadašnji cimer iz Donjeg Miholjca dodao:

Nogometni bon-ton

- Svaka čast za podršku tisuće navijača na prvom treningu! Uživao sam.

Na jučerašnjem zatvorenom treningu, na kojem je bilo svega 11 gledatelja, svjedočili smo razgovoru izbornika Nike Kovača i mlade zvijezde Alena Halilovića, koji je šefu morao objasniti neumjesno ponašanje i nervozno odgurivanje trenera Barcelone B, koji ga je povukao iz igre kako bi zamijenio isključenog vratara. Prst gore za Kovača što je mladoj zvijezdi reprezentacije prolistao nogometni 'bon-ton'...

>>Alen Halilović izgubio živce, pogledajte kako se ponio prema treneru!

>>Alen Halilović se oglasio nakon što je napao trenera, pogledajte što kaže

Komentara 16

LU
lukateli1
10:51 25.03.2015.

Kad nije vodio bahatog malog halilovica u Brazil, bilo je drvlje i kamenje na Niku! sad kad ga je pozvao, opet drvlje i kamenje po Niki! Al', nek se zna, za sve je kriv Mamic, onda Suker, pa Kovaci (obojica). Oni su krivi sto smo prvi u grupi! Treba ih sve potjerat i dovest nekog clana Torcide da bude izbornik! Po mogucnosti da je srbin, jer oni su u Torcidi najglasniji!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:11 25.03.2015.

Kovač je najbolji trener kojeg smo imali u reprezentaciji , konačno igramo moderan nogomet konkurentan najboljima na svijetu . Bez destruktivnih igrača koji su veća opasnost po naš gol nego protivničkog . Trokut Modrić , Rakitić i Brozović je pun pogodak .

Avatar comandante
comandante
12:46 25.03.2015.

Luka je samo umoran, ipak je igrao 80 minuta u zadnja 3 mjeseca:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije