Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivno obraćanje

Ademi u suzama o svojoj kalvariji: Postoji jedna CAS-ova rečenica koja mi vraća nadu

Arijan Ademi
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/11
03.04.2017.
u 10:32

– To je ono za što sam se borio, to što su napisali da Ademi nije varalica, Ademi je nevin!

– U obrazloženju CAS-a postoji jedna rečenica koja me čini sretnim i koja mi vraća nadu. To je ono za što sam se borio, što su napisali da Ademi nije varalica, Ademi je nevin! – kazao je danas Arijan Ademi u hotelu Hilton, gdje je u suradnji s Dinamom priredio konferenciju za medije kako bi progovorio o svojoj agoniji.

Podsjetimo, Međunarodni sportski arbitražni sud (CAS) nedavno je objavio kako je Ademiju smanjena suspenzija s četiri na dvije godine pa bi se veznjak Dinama u listopadu mogao vratiti na travnjak.

– Sretan sam zbog toga iako mi ove dvije godine nitko ne može vratiti – kazao je sa suzama u očima i najavio:

– Vratit ću se bolji i jači, psihički ću biti strašno jak, ovo što sam prošao ojačalo me, uvjeravam da ću biti bolji nego što sam bio. U dobrom sam fizičkom stanju, igram padel, tenis, mali nogomet, redovito trčim... Nije isto kao kada radiš s momčadi, ali brzo ću se vratiti. Poznavajući sebe i karakter, svoju glavu, brzo će mi trebati da pohvatam konce. Dovoljno će mi biti i ova dva mjeseca.

Sjetio se i onih koji su mu davali potporu.

– Nema riječi kojima mogu zahvaliti obitelji, prijateljima i navijačima koji su mi davali podršku. Odužit ću se na terenu! A zahvala i mojim odvjetnicima, HUNS-u, doktoru Cerovečkom te najviše Dinamu koji mi je omogućio sve, koji me spasio i koji se borio sa mnom u svemu. Mogli su mi raskinuti ugovor, ali nisu i to mnogo govori o veličini Dinama i ljudi koji rade u klubu – naglasio je Ademi.

Osvrnuo se i na utrku za naslov prvaka.

– Dinamo se puno digao, mislim da će osvojiti naslov. Igraju odlično, želim im svu sreću. Gledao sam na početku sve utakmice, bilo mi je teško jer ne mogu pomoći ekipi – kazao je Ademi.

Prije njega javnosti se obratio i Dinamov direktor Tomislav Svetina.

– Neobično je mjesto za medijsku konferenciju, ali postoje razlozi. CAS je postavio određena pravila vezana za njegov odnos s klubom, pa konferenciju on organizira, a mi mu logistički pomažemo – kazao je Svetina i dodao:

– Nakon svega ne možemo pričati o pravdi, ali glavno da je Ademijeva karijera spašena. Najviše nas veseli njegov povratak iako smo nedavno potpisali velike ugovore s nekoliko sjajnih nogometaša. Uzimajući u obzir njegov karakter i motivaciju, uvjereni smo da će nam donijeti agresiju na terenu i biti veliko pojačanje.  

>>Ademi doznao sjajne vijesti! Uskoro se može vratiti na teren

Komentara 4

KO
koliba
10:45 03.04.2017.

Sretno majstore!

MI
Mimizo
11:05 03.04.2017.

ademi čekamo te kapetane

Avatar dystopia
dystopia
11:54 03.04.2017.

Nisam ni sumnjao. Još malo pa pripreme za novu sezonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije