Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.12.2012. u 12:00

Karamarko je za loše stanje u stranci prozvao sve svoje prethodnike, pa i Franju Tuđmana

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, toliko se uživio u svoju spasiteljsku funkciju da je, gostujući na HTV-u, za loše stanje u stranci prozvao sve svoje prethodnike neizravno uključujući i samog dr. Franju Tuđmana. “HDZ je zapušten već 18 godina”, otkrio je Karamarko govoreći na HTV-u i dodao da je zbog toga stalno na terenu. Je li stranka Tomislava Karamarka zapuštena već 18 godina, nije naš posao da o tome sudimo, ostavljamo to insajderima, ali je teško ne primijetiti nešto drugo – da je cijela zemlja koju je vodila zapuštena već 18 godina.

I kad nema rezultata, u HEP-u ima svega kao na Božić

Zlatko Koračević, direktor HEP-a, dočekan je sa sumnjom da će znati upravljati golemim sustavom kada ga je na to mjesto instalirao Radimir Čačić. Koračević se, međutim, pokazao kao pravi čarobnjak. Taj državni monopolist, prema analizi Jutarnjeg, samo u prvoj polovici godine imao je gubitak od 315 milijuna kuna, umjesto da smanji, povećao je broj zaposlenih i nije pokrenuo investicijski ciklus. Ali sve to nije ga spriječilo da prosječnu plaću navuče na 10.400 kuna i dijeli regres, božićnicu, uskrsnicu i darove za djecu. A podijelio je i darove građanima – cijena struje povišena je 20 posto, a u nekim gradovima i cijena grijanja. Blaženi državni monopolisti.

Tri praščića nadmudrila 
vuka i Vladu

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, još dok je vodio resor graditeljstva zaobišao je Vladinu odluku da se ne surađuje s PR agencijama. Svojim znancima iz osječke tvrtke Trotoar dao je posao izrade animiranog spota u kojem zli vuk bagerom želi srušiti kuću trojice praščića koje će spasiti posjedovanje građevinske dozvole. Spot, koji neki doživljavaju uvredljivim jer građane izjednačava s prascima, poručuju iz Ministarstva, ne krši Vladinu odluku jer nije PR nego – marketing.

Prošlo je vrijeme čitanja između redova

Ivan Račan, saborski zastupnik SDP-a, komentirajući aktualni sukob Milanovića i Bernardića, primjećuje da je “sukob velik čim se počinje čitati statut i interpretirati ovlasti”. Ne treba čitati statut, dovoljno je preletjeti novine.

Komentara 8

YA
yan
13:50 19.12.2012.

Čudim se da nije prozvao i kralja Tomislava za loše stanje u HDZ-e , prije mjesec dana je izjavio da uskoro izlaze sa programom izlaska iz krize , naravno programa nigdje , jedino ak se nije njihov kompilator povukao u osamu pa sad radi kompilaciju ekonomskog spasa zemlje by HDZ .

OB
-obrisani-
14:46 19.12.2012.

Karamarku se stanje trapidno pogoršava, možda da se ustroji neki HDZ u Jankomiru pa da onda taj preuzme ?

RU
ruuddude
18:02 19.12.2012.

shvaćanje činjenice iz naslova zakasnilo je 8 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?