Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.04.2013. u 12:00

Vuljanić koji ovih dana krstari Hrvatskom u sklopu svoje predizborne kampanje ne želi se odreći ni jedne jedine lipe koju je potrošio na promociju

Nikola Vuljanić, prvi na listi Hrvatskih laburista za ulazak u Europarlament, nije se poput nekih unaprijed odrekao dijela buduće plaće od 60.000 kuna koju će primati u Bruxellesu.

Ne samo to, Vuljanić koji ovih dana krstari Hrvatskom u sklopu svoje predizborne kampanje ne želi se odreći ni jedne jedine lipe koju je potrošio na promociju. Prema službenom stranačkom izvješću o troškovima Vuljanić je prijavio čak i trošak od 4 kune za parkiranje koliko je potrošio u Opatiji, Daruvaru i Križevcima. A u Bruxellesu je parkiranje još skuplje.

Josip Leko želi zabraniti replike da skrati rasprave

Josip Leko, predsjednik Sabora, najavio je na Hrvatskom radiju da planira zabraniti replike na izlaganje kolega iz iste stranke kako bi se “skratile rasprave”. A saborski zastupnici pretvorili u goli glasački stroj.

Nemaju za platiti rundu, a žele u Europarlament

Dubravka Šuica, vodeća na listi HDZ-a za Europarlament, povela je u Orebiću kolege s liste na kavu u kafić, ali ne samo da ih nije počastila već su u stranačku središnjicu poslali četiri odvojena računa. Najmanji je iznosio jedva sedam kuna pa ispada da bi netko htio u Bruxelles, a doslovno nema za kavu. Za njih je možda spasonosno rješenje “kava za kasnije”, novi trend koji se širi Europom gdje se u nekim kafićima uz svoju plati i “kava za kasnije” za one koji nemaju novca.

Kako bi tunelom Sv. Ilija gospodario don Grubišić

Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, reagirao je u Slobodnoj Dalmaciji na učestale zahtjeve iz Imotske krajine i Makarskog primorja da Vlada žurno ukine odluku o naplati tunelarine kroz Biokovo. Prema riječima ministra tunelarina na objektu koji je koštao gotovo 100 milijuna eura mora se naplaćivati zbog troškova održavanja i otplate investicije, a prema direktivama EU taj trošak ne smije pasti na teret drugih poreznih obveznika. Ministar je ipak ponudio i alternativno rješenje – da županija preuzme i tunel Sveti Ilija i otplatu kredita. Pobijedi li na skorim lokalnim izborima za župana, don Ivan Grubišić mogao bi dobiti i prvi težak izazov – kako izaći na kraj s biokovskom rupom bez dna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?