Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SEKSA Červarovu odluku poštuju i reprezentativci i njihove bolje polovice

Nikad im nije palo na pamet išuljati se iz hotela

15.01.2009.
u 23:11

Višak testosterona preusmjerite na teren i protivnike. Posjeti supruga i djevojaka u hotelu nisu dopušteni i to je pravilo koje svi moraju poštovati, zagrmio je Lino Červar svojim rukometnim štićenicima uoči početka svjetskog prvenstva.

Osmijeh od uha do uha
Koliko su ozbiljno shvatili naredbu velikog šefa priupitali smo naše reprezentativce i njihove bolje polovice.

– Slažem se s Linom i ta odluka je sasvim u redu, jer se ne trebamo dodatno fizički iscrpljivati – smiješeći se rekao je naš rukometni Mozart Ivano Balić o izbornikovoj odluci.

Uz osmijeh na licu slično mišljenje dijele i ostali dečki iz reprezentacije, kojima je takav stav sasvim normalan i ne znaju zašto se zbog toga diže toliko prašine.

– Smiješno mi je to, pa to je sasvim uobičajeno – kaže Blaženko Lacković.

Tjedni pa čak i mjeseci bez svojih partnera i seksualna apstinencija za žene i djevojke sportaša sasvim su normalne stvari.

– Prva tri dana je najteže, dok se ne naviknete da ga nema. Ali nije ovo prvenstvo ni prvo niti posljednje, pa smo se već naviknule na razdvojenost, koju liječimo dugim telefonskim razgovorima – otkrila je Blaženkova supruga Nikolina Lacković.

Ni njoj nije jasno zašto se toliko prašine podiglo zbog Červarove izjave, jer ni prije žene i djevojke nisu dolazile u posjet svojim partnerima, a viđali su se nakratko samo poslije utakmica. Iskradanje iz hotela bez znanja trenera i potajno viđanje s curama, kako kaže Nikolina, nije primjereno Červarovim dečkima.

Na razdvojenost i od po nekoliko mjeseci naviknula se i supruga Renata Sulića, Lana.

– Ako su pravila takva, ja sigurno neću stvarati probleme i kršiti ih – odgovara kroza smijeh Lana na škakljivo pitanje o seksu.

Telefon spašava stvar
– Ma kakav seks, ne možemo ih ni vidjeti a kamoli misliti da bi moglo biti nečega takvog, ali to je sasvim normalno, jer u takvoj situaciji bolje da su usredotočeni na utakmice i igru – rekla je Lana, kojoj je najteže bilo dok je Renato bio na Svjetskom prvenstvu u Portugalu.

– Tada se zaista dugo nismo vidjeli, ali isplatilo se jer su se dečki kući vratili sa zlatnim medaljama – povjerila je Lana, koja se s Renatom čuje nekoliko puta dnevno jer imaju malo dijete. No, kad je dan utakmice stvari su malo drukčije i tada supruga ne ometa jer zna da je ozračje tada uvijek prožeto nervozom.

Dok njihove supruge i djevojke vrijeme razdvojenosti krate razgovorom uz kavu o tim, kako kažu, malim mukama, naši reprezentativci najbolje se opuštaju uz igranje playstationa, a svaku pobjedu proslave “Morskom vilom”, pjesmom Daleke obale.

Iako ta pjesma ne zvuči pobjednički, možda im upravo Banovi ljubavni stihovi pomažu da maštajući lakše podnose razdvojenost od svojih najdražih.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?