Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Nevjerojatna lakoća odricanja od tuđeg

Lako se Oliveru odreći tuđih novaca.
11. ožujka 2010. u 11:40 2 komentara 5 prikaza
Oliver Dragojević
Foto: Antonio Bronić

Oliver Dragojević kaže da se “odriče” 350 tisuća kuna koje mu je velikodušno za koncert u Londonu dodijelio Kerum oduzevši tu svotu iz proračuna za kazališta. Lako se Oliveru odreći tuđih novaca.

Mali župan za veliki medijski interes

Siniša Hajdaš Dončić, krapinsko-zagorski župan iz redova SDP-a, raspisao je početkom ožujka natječaj u NN za nabavu službenog auta vrijednog 270 tisuća kuna. Potom se pred novinarima vadio kako će auto uzeti na operativni leasing, da bi na kraju balade sazvao novu tiskovnu konferenciju i objavio kako je oglas bio lažan, jer je time “htio pobuditi interes medija za projekt o Zagorju kao turističkoj destinaciji”. Interes medija svakako je pobudio, a slogan može biti “mala županija za velike lažljivce”.

Zaboravio sam 
gdje sam ostavio ključeve sefa


Stjepan Mesić pokazao se ako ne kao lažac, a onda kao vrlo zaboravna osoba. Josipovićevi bravari, otvarajući sef koji se navodno deset godina nije mogao otvoriti, pronašli su tri osobna dokumenta Stjepana Mesića koje u nj nikako nije mogao staviti Franjo Tuđman. Nakon što je utvrđeno da je zatajio istinu i izgubio ključ sefa, i Mesić bi se mogao pravdati da je samo “htio pobuditi interes medija”. I pronaći zagubljene dokumente.

Mesić Brijune 
kao karantenu iznajmio za omanske antilope

Štefanija Balog, žena koja je vodila dvije Mesićeve predsjedničke kampanje i potom preuzela financiranje kampanje Ive Josipovića, u slobodno je vrijeme počasna konzulica Omana. Tako je za potrebe omanskog sultana Qaboosa bin Saida al-Saida organizirala šestomjesečni boravak u karanteni za deset oriks antilopa.

Zbrinjavanje antilopa koje Velika Britanija ne želi primiti bez boravka u karanteni bio je i razlog da Mesić sa svitom skokne prošlog prosinca u trodnevni službeni posjet Omanu. Sada znamo i zašto je olabavljen vizni režim – da omanski veterinari i sultanove antilope mogu šest mjeseci trčkarati po Brijunima.

Brojanje novaca
STIŽE ZABRANA NA RAZINI UNIJE
Nema više kupnje auta ili stana za keš, sve će ići preko računa
dr.sc. Mario Bagat
ISTRAŽILI SMO
Zašto je bitno da znate razlike između dopunskog i dodatnog osiguranja
  • Zir:

    Drugu Ediju se naglo povratilo pomcenje za razliku od druga Mesica, bravo druze Edi , a da pitate druga Mesica kuda su nestali ti pusti dolari iz sefofa za koje je tvrdio da su ih puni???

  • Avatar punkufer
    punkufer:

    Mesić i njegove budalaštine, laži i kretenizmi... Nadam se da će se njega uskoro dohvatiti Uskok.