Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.03.2010. u 11:40

Lako se Oliveru odreći tuđih novaca.

Oliver Dragojević kaže da se “odriče” 350 tisuća kuna koje mu je velikodušno za koncert u Londonu dodijelio Kerum oduzevši tu svotu iz proračuna za kazališta. Lako se Oliveru odreći tuđih novaca.

Mali župan za veliki medijski interes

Siniša Hajdaš Dončić, krapinsko-zagorski župan iz redova SDP-a, raspisao je početkom ožujka natječaj u NN za nabavu službenog auta vrijednog 270 tisuća kuna. Potom se pred novinarima vadio kako će auto uzeti na operativni leasing, da bi na kraju balade sazvao novu tiskovnu konferenciju i objavio kako je oglas bio lažan, jer je time “htio pobuditi interes medija za projekt o Zagorju kao turističkoj destinaciji”. Interes medija svakako je pobudio, a slogan može biti “mala županija za velike lažljivce”.

Zaboravio sam 
gdje sam ostavio ključeve sefa


Stjepan Mesić pokazao se ako ne kao lažac, a onda kao vrlo zaboravna osoba. Josipovićevi bravari, otvarajući sef koji se navodno deset godina nije mogao otvoriti, pronašli su tri osobna dokumenta Stjepana Mesića koje u nj nikako nije mogao staviti Franjo Tuđman. Nakon što je utvrđeno da je zatajio istinu i izgubio ključ sefa, i Mesić bi se mogao pravdati da je samo “htio pobuditi interes medija”. I pronaći zagubljene dokumente.

Mesić Brijune 
kao karantenu iznajmio za omanske antilope

Štefanija Balog, žena koja je vodila dvije Mesićeve predsjedničke kampanje i potom preuzela financiranje kampanje Ive Josipovića, u slobodno je vrijeme počasna konzulica Omana. Tako je za potrebe omanskog sultana Qaboosa bin Saida al-Saida organizirala šestomjesečni boravak u karanteni za deset oriks antilopa.

Zbrinjavanje antilopa koje Velika Britanija ne želi primiti bez boravka u karanteni bio je i razlog da Mesić sa svitom skokne prošlog prosinca u trodnevni službeni posjet Omanu. Sada znamo i zašto je olabavljen vizni režim – da omanski veterinari i sultanove antilope mogu šest mjeseci trčkarati po Brijunima.

Komentara 2

DU
Deleted user
12:08 11.03.2010.

Drugu Ediju se naglo povratilo pomcenje za razliku od druga Mesica, bravo druze Edi , a da pitate druga Mesica kuda su nestali ti pusti dolari iz sefofa za koje je tvrdio da su ih puni???

Avatar punkufer
punkufer
12:15 11.03.2010.

Mesić i njegove budalaštine, laži i kretenizmi... Nadam se da će se njega uskoro dohvatiti Uskok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?