Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.01.2011. u 12:00

Jurica se upinje naglasiti da nikad nije bio blizak s bivšim premijerom, a premijerki Kosor ispjevao je prave laude. Ima i zašto, jedini je član HDZ-a koji i, uz pravomoćnu presudu, nije izbačen iz stranke.

Neven Jurica, bivši hrvatski veleposlanik u SAD-u i Vijeću sigurnosti UN-a, nakon što je pravomoćno osuđen na godinu dana zatvora jer je zamračio 667 tisuća kuna državnog novca, dao je intervju Nacionalu. Tamo se predstavio kao žrtva Ive Sanadera koji ga je želio maknuti iz nekih svojih razloga. Jurica se upinje naglasiti da nikad nije bio blizak s bivšim premijerom, a premijerki Kosor ispjevao je prave laude. Ima i zašto, jedini je član HDZ-a koji i, uz pravomoćnu presudu, nije izbačen iz stranke.

Predsjednica Ustavnog suda nije poznavala ex-premijera

Jasna Omejec, predsjednica Ustavnog suda, nezadovoljna je tekstovima koji “ruše dignitet te institucije”. U tom je kontekstu izjavila da “Sanadera nije niti poznavala” i time odmah učvrstila dignitet.

Ante Kostelić protiv 515 svjetskih novinara

Ante Kostelić, jedan od najvećih sportskih trenera na svijetu, nije uspio zauzdati taštinu pa je, hvaleći uspjehe svog sina, pljucnuo sve do Splita rečenicom. “Svjetski kup skijaša nije skok u vis pa da si stalno prvi zato što ih ima sve skupa pet”. Blanka Vlašić je izabrana za najbolju sportašicu svijeta u anketi 515 sportskih novinara iz 93 države u sastavu Međunarodnog udruženja sportskih novinara. Ima ih, dakle, 515, a ne “pet”.

Odakle Jovanoviću stan jeftiniji od Kalmetina zahoda

Božidar Kalmeta, potpredsjednik HDZ-a, na izvanrednoj konferenciji za tisak ponovio je da se kao ministar ne osjeća odgovornim zbog afera u cestogradnji koje uključuju i gradnju WC-a od tri milijuna kuna, što ozbiljno konkurira za svjetski rekord. Svoje šaljive teze o (ne)odgovornosti obogatio je i izjavom da mu ništa u HAC-u nije bilo ni sumnjivo, a potom je vlasnik dvorca u Gospiću, spin doktor Darko Milinović promijenio temu pa napao Željka Jovanovića iz SDP-a da odakle mu stan od 75 četvornih metara, tržišne vrijednosti od oko milijun kuna. Što mu nije jasno? Zašto je stan tri puta jeftiniji od Kalmetina zahoda?

Komentara 32

KP
KPJ.p2p.SDP
20:24 07.01.2011.

bumbušbu.. Čelovjek, što staboj, druzja čitajut PravDA-u !!!!!!!

AM
amato
22:51 07.01.2011.

Neven Jujica, pravi rvatina. Ako ne krade i ne laže nije pravi.

OB
-obrisani-
20:15 07.01.2011.

Druzja, nju tak. Njet srat nad gljavat, raspršjat po koljektivu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?